Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (31/60) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Mihaela39 din Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011, 11:40 ---.....
Ps: na, ca acum la intrebarea de jos, antispam, unde scriam mereu "Soare"...acum trebuie sa adun 61+16.... ::) Problem...e sambata!!!  ;D

--- Terminare citat ---

mihaela mai multi useri noi au sesizat problema aceasta pe care o intampini si tu
l-am rugat pe bogdan (saturnianul) sa vada el un pic ce se intampla
la butoane tehnice el se pricepe cel mai bine  :)
sper sa se rezolve cat mai repede

carmentoma:
Saturny, te rog, daca poti, sa modifici tu [youtube][/youtube]! Noroc cu @mari_a, care a atras atentia sa stergem slash-ul, daca vrem sa postam de pe youtube! Dar...pentru cine nu stie asta... pateste ca mine! Rateaza postarile de cateva ori! Pupici fara numar, cu anticipatie!!!

julia:
draga mea daca stergi linia nu  mai poti sa postezi clipuri. copiaza exact asa cum e sus la News. uite ce se intimpla daca stergi slash-ul:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g2WJ3mhjgHA[youtube]

Saturnianul:

--- Citat din: carmentoma din Duminică, 20 Noiembrie 2011, 16:21 ---Saturny, te rog, daca poti, sa modifici tu [youtube][/youtube]! Noroc cu @mari_a, care a atras atentia sa stergem slash-ul, daca vrem sa postam de pe youtube! Dar...pentru cine nu stie asta... pateste ca mine! Rateaza postarile de cateva ori! Pupici fara numar, cu anticipatie!!!

--- Terminare citat ---

Carmen, slash-ul este obligatoriu pentru a functiona. Codul trebuie folosit exact cum e in header.

Mari_a:
Hei, ia slash o pauza un piculetz! Fac ce fac, dar stiu ce fac!  ;D  N-am zis sa stergeti slash-ul! (fie vorba-ntre noi, pe Slash il iubesc - chitaristul, adica  ;D )
Io am zis cu slash, dar cand am scris "formula" in mesaj, am pus o pauza pe undeva - aia trebuia stearsa. Pauza era parca intre slash si youtube, pen'ca altfel nu afisa formula in mesajul meu, ci altceva.

Cu pauza, afisa asa:                               Fara pauza afisa asa:
[youtube][/ youtube]                            #Invalid YouTube Link#

In mesajul tau, carmen, il afiseaza pentru ca ai bolduit slash-ul. (Ah, ce i-as face eu lui Slash!)

Asta a fost in zilele/orele cand nu aparea codul sus in dreapta paginii. Acum apare si se copiaza de acolo.
Asadar, e CU slash si fara pauza intre slash si youtube.

Hai ca nu se mai intelege nimic!
E asa cum zice Andromeda. Pai, nu se stie? Barbatii au intotdeauna dreptate    :D  :P   ;D
(Daca l-a pus in header! Daca-l punea in footer, era clar ca lumina zilei, pentru oricine!   ;D )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă