Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (28/60) > >>

julia:
Nu, nu e asta. Altceva trebuie sa fie.

admin:
Pana nu verifica, nu avem cum stii ce s-a intamplat. Eu personal sunt in permanenta logat, astfel incat nu-mi dau seama de anomalie.
Acum 5 minute, Bogdan a aflat de problema, l-am sunat eu, dupa ce am citit ce ai scris. Ca sa vezi reactie....de ardelean! Tot ziceai tu de noi ca suntem mai lenti....

Manfred:
Jul, corecta observatia ta. E un fenomen ciudat si relativ deranjant pe care l-am observat si eu, o parte din mesaje se vad, altele sint invizibile atunci cind citesti offline (sau cind nu ai cont). Fenomenul apare in toate browserele, am incercat Explorer, Mozilla, Opera.

Eu mai am o problema, nu se poate face ceva sa se deschida o fereastra de pop-up, de exemplu, atunci cind primesti un MP?
Ca uneori vad MP-ul dupa un sfert de ora, ori chiar mai mult, iar cel ce l-a trimis crede ca sint nepoliticos de raspund atit de greu. :)

almi_gabi:
asta cu  MP-ul ar fi ceva - mi s-a intamplat chiar sa nu citesc mesajul pentru ca nu l-am observat   :)

Manfred:
@gabi
Ma eu ca nu sint singurul.... :) :) :) :)

Bogdaneeee, ce zici?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă