Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Probleme tehnice
Mari_a:
Ntz! Nimic verde, că m-aş arunca şi io.
O mai fi ceva verde la tine, la mine-i totul uscat.
Saturnianul:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 30 Septembrie 2011, 10:21 ---ups, am intalnit cuvinte in textul mesajelor (de exemplu pe topicul cu sarbatoarea recoltei) care au culoarea verde (dublu subliniate) si cand dai click pe ele te "arunca" intro chestie publicitara de reduceri - sau ceva de genul asta
mai este cineva care "vede" aceste cuvinte !?? ???
--- Terminare citat ---
Eu m-am uitat unde ai zis si n-am vazut asa ceva. Te rog daca mai intalnesti sa-mi dai link-ul catre locatie.
almi_gabi:
nu apare intotdeauna nici la mine. daca mai il vad ti-l trimit. multumesc de ajutor :)
Mari_a:
Am butonat ceva asearÄ pe la profil (am bifat adresa de e-mail Ĺi m-am ĂŽncurcat ĂŽn nuĹ-ce parole pe acolo) Ĺi pe urmÄ... am constatat cÄ nu se mai vÄd toate mesajele... Am crezut cÄ are ceva netul de acasÄ, dar vÄd cÄ Ĺi aici e la fel. Nu aĹ putea sÄ spun pe ce criterii le alege sÄ nu mi le arate...
Uite, de exemplu aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,166.msg55294.html#msg55294 vÄd cÄ Lucia a scris douÄ mesaje, dar la mine apar goale.
Sau aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,172.msg55274.html#msg55274 mesajul Juliei de la 22:46:49 apare gol...
Ce sÄ fie? Ce inginerie am fÄcut? L-am reparat Ĺi p-Ästa?
Help
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 29 Iulie 2011, 02:39 ---
La fel si cu mesajele goale. La tine vad ca s-a reparat, desi ai revenit pe romana. Eu n-am avut norocul asta. Fiindca nu vedeam UNELE mesaje ale Luciei am setat pe engleza si mi-au aparut. Cand am dat inapoi pe romana, au disparut din nou. Fiindca si asta este, cu certitudine, o problema aleatoare revin la ce-am spus in primul paragraf. Altceva chiar nu stiu ce poate fi. Sper sa pot repara in timp problema cu pachetul de limba care provoaca disparitia unor mesaje.
--- Terminare citat ---
asta ai citit mari? seteaza pe engleza de la profil
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă