Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (24/60) > >>

steliana:
abia reusesc sa transmit un mesaj, cred ca de la caldura este ...

almi_gabi:
 la mine merge brici

adda:
cred ca nu se vad mesajele scrise cu diacritice...
si eu am setat pe lb.engleza, pt ca nici la mine nu se vedeau

admin:
Da, curios si mie mi-a scrs Manfred ca forumul merge greu chiar foarte greu, in timp ce la mine efectiv zbura...
Bogdan, poate sa fie o problema de compatibilitate sau ceva de genul asta? La fel chestia cu diacriticile, eu am setat pe romana acum si vad totul, este perfect. Este adevarat ca la inceput n-am vazut mesajele lui Lucia si a lui Adrian, am setat initial pe engleza, le-am vizualizat, apoi insa am revenit la setarea din profil la limba romana si de atunci nu mai am absolut nici o problema.

Saturnianul:
Cred ca sunt niste probleme ale platformei, bug-uri cum le zice in termeni IT, de vreme ce problema cu viteza apare aleator.

La fel si cu mesajele goale. La tine vad ca s-a reparat, desi ai revenit pe romana. Eu n-am avut norocul asta. Fiindca nu vedeam UNELE mesaje ale Luciei am setat pe engleza si mi-au aparut. Cand am dat inapoi pe romana, au disparut din nou. Fiindca si asta este, cu certitudine, o problema aleatoare revin la ce-am spus in primul paragraf. Altceva chiar nu stiu ce poate fi. Sper sa pot repara in timp problema cu pachetul de limba care provoaca disparitia unor mesaje.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă