Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Probleme tehnice
Saturnianul:
Multumesc @Ayouni dar n-am facut nimic genial. Doar ce stiu :) Mi-a placut tasta inimioara. Oare o exista si in realitate o tasta pentru inima? ;D
Ayouni:
cat ma bucur ca ti-a placut tasta cu inimioara, saturnis! daca exista in realitate o tasta cu inimioara?! fiecare dintre noi, in principiu, avem una dar functioneaza numai daca-i da enter task managerul potrivit, altminteri it gets locked (scuzati ca am pus aceasta expresie in engleza, chiar se potriveste in cazul de fata, cu sensul "ca se blocheaza", este specifica domeniului).
e o intrebare grea, asa ca o sa-i dau escape pentru moment. :-*
dian:
In mod sigur exista aceasta tasta, trebuie doar sa o depistam, cred ca trecem prea repede peste ea si de aceea nu o vedem. Cu spiritul tau de observatie Bogdane, o vei descoperi precis.
adria:
dragii mei, de ce nu ai pot intra pe forumul abc? ce nu fac bine sau nu vad bine?
Ayouni:
--- Citat din: adria din Luni, 18 Octombrie 2010, 20:01 ---dragii mei, de ce nu ai pot intra pe forumul abc? ce nu fac bine sau nu vad bine?
--- Terminare citat ---
da, e posibil, mi s-a mai intamplat si acum la fel, ai dreptate... din pagina principala a forumului national intra pe ACASA, acolo vei vedea harta romaniei, apasa pe bucuresti si se vor deschide cluburile de aici. apesi pe linkul Ayouni Business Class si gata! esti cu noi...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă