Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Precizari

<< < (12/19) > >>

admin:
Sunt plecat incepand de maine, 11 februarie pana joi 17 februarie si NU am acces la forum si nici la Email.

admin:
Incepand de azi 7 martie, catalogul de actiuni 2011, pe care-l puteti consulta pe www.singlescamp.ro, cuprinde toate detaliile de tarif si perioada. Inclusiv sejururile.

admin:
Almi_gabi este moderator incepand de azi pentru doua categorii: "Povestiri de seara si de dimineata" si "Jocuri". Stelutele verzi din dreptul nickname-ului indica acest lucru.

admin:
Maine noapte am sa plec pentru cateva zile in Germania. Aceasta dupa o perioada in care am fost foarte ocupat si am avut foarte putin timp pt forum, promit sa recuperez la intoarcere...
Tot atunci am sa vad si rezultatul votului, urmand sa actionez ca atare.
In 21 este circuitul din Italia, unde am sa plec cu o parte din voi. Am sa folosesc acest scurt interval intre sosirea din Germania si plecarea in Italia pentru a va da informatiile necesare referitoare la urmatoarele actiuni. Pentru una dintre ele am sa deschid un topic, Vulcanii Noroiosi, o excursie de o zi, in perioada de vacanta a copiilor. Eu din pacate nu am sa pot participa la acea actiune, coincide cu Praga - Karlovy Vary. Sper insa ca cel putin cei din Bucuresti sa participe la o astfel de iesire, timpul va fi mai cald atunci si potrivit pt picnic.

admin:
Forumul Singles Camp trebuie sa ramana o platforma de conversatii in limitele unei decente si a unei tolerante conforme cu o actiune de socializare. Imi pare rau cand trebuie sa iau masuri care sa mentina aceasta stare sau sa corecteze ceva. Nu-mi face placere si cinstit nu acesta este rolul meu in Singles Camp. Dar cand apar probleme de felul celor pe care le-am gasit la sosirea in tara, trebuie sa fac ceva. Altminteri as accepta existenta unui grad de disconfort a celor care participa la discutii. Si in nici un caz nu-mi doresc asta. Am lipsit cateva zile, pentru actiunea Praga - Karlovy Vary si am gasit un topic in care se purtau discutii ce nu aveau ce cauta aici. Din pacate la acestea a participat si un moderator. Pentru ca rolul unui moderator este sa vegheze la respectarea regulamentului, la pastrarea atmosferei de echilibru si de armonie pe forum, am considerat ca cel putin temporar optimus nu mai poate sa indeplineasca acest rol. Cealalta persoana implicata in discutii, este aceiasi pe care am regasit-o in mai multe randuri in conflict cu alti useri. A fost banata temporar, apoi a fost acceptata din nou pe forum. De aceasta data decizia pe care i-am comunicat-o Email cu explicatiile de rigoare este stergerea contului. Chiar daca deciziile par dure, ele sunt necesare pt ca atmosfera sa se pastreze in limitele decentei, asa cum este acum. Am sters si o sa sterg ceea ce poate genera conflicte si care poate naste discutii neprincipiale. Una este sa-ti aperi punctul de vedere si alta sa ataci. Forumurile comerciale colcaie de astfel de atitudini, de jigniri, de amenintari chiar. Noi suntem o comunitate, care ne cunoastem si in spatiul real, dorim socializare, nu competitie si etalari. V-am dat explicatiile de rigoare, pt a intelege mai bine deciziile mele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă