Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010
Felicia:
Drum bun, vreme frumoasa ca de distrat stiu sigur ca va ve-ti distra. O rugaminte am in special pt Gigi:te rog nu lasa Dunarea fara peste! ;)
admin:
Promit ca ce prind, pleaca inapoi in apa Felicia! Doar daca prind "pestisorul de aur", am sa-l tin sa povestesc un pic cu el...Multumesc pt urare Felicia, ne vedem cat de curand, pentru ca s-au strans destul de multi in zona si trebuie sa repetam petrecerea! Bi_anca, esti pe receptie?
adria:
va doresc drum bun, dragilor
sa va veseliti si sa fiti fotografi! ;)
asteptam cumintei sa depanati pataniile voastre
Ayouni:
--- Citat din: adria din Joi, 09 Septembrie 2010, 20:36 ---va doresc drum bun, dragilor
sa va veseliti si sa fiti fotografi! ;)
asteptam cumintei sa depanati pataniile voastre
--- Terminare citat ---
multumesc de urari, adria, foarte amabil din partea ta sa te gandesti la drumetii deltei... sper ca in loc de patanii sa avem numai aventuri frumoase. dar daca ne transformam cu totii in pescari, probabil nu va trebui sa credeti chiar tot ce va vom povesti. sau da?! oricum fii sigura ca voi face fotografii multe multe si cineva acolo sus va binecuvanta pe altcineva aici jos pentru ele! :-*
Ayouni:
GG! si daca vantul ia prelata aceea albastra?! ;)
oricum, pontul cu rovigneta a fost foarte inspirat, numai maine nu era poimaine! besitos pentru asta! :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă