Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010

<< < (11/30) > >>

cameliagabriela:
http://www.iubesctulcea.ro/timp-liber-in-tulcea/muzee/acvariu-tulcea.html
cateva detalii despre acvariul din Tulcea

Ayouni:

--- Citat din: cameliagabriela din Marți, 07 Septembrie 2010, 16:51 ---http://www.iubesctulcea.ro/timp-liber-in-tulcea/muzee/acvariu-tulcea.html
cateva detalii despre acvariul din Tulcea

--- Terminare citat ---

mersi camigabi, am putea sa tinem cont de orarul respectiv si sa mergem sa vizitam marti inainte de a pleca din tulcea... vedem ce spun si organizatorii si ceilalti participanti la operatiunea monstrul, monstra si monstritii! blue marlin de dunare  :)

admin:
Postasem eu mai demult cate ceva despre exceptionalul acvariu din Tulcea. Trebuie sa ajungem sa-l vedem! Bine ca ne-ai amintit de el, camelia!

mirajkas:

--- Citat din: aAyouni din Luni, 06 Septembrie 2010, 10:59 ---neata admin si tuturor... fiindca ai pomenit de buzau, mi-au sunat niste clopotei si m-am uitat pe harta: da, se poate merge buzau braila galati tulcea.  nu ma gandisem la aceasta optiune.  aveam impresia ca trebuie sa mergem pe autostrada pana la constanta si dupa aceea spre tulcea.  oricum, nu stiu in ce stare se afla drumul dupa buzau, pana acolo se merge destul de bine pe E85 prin urziceni.

in aceste conditii asteptam sa ne sugerezi cea mai buna alternativa de drum! :)

am vazut lista participantilor si sunt uimita din cate colturi ale tarii venim: oradea, sibiu, timisoara, brasov, alba, bucuresti, buzau, braila, suceava! fain de tot  :)

--- Terminare citat ---

Ayouni, drumul dupa Buzau pana la Tulcea e bun!

Ayouni:

[/quote]

Ayouni, drumul dupa Buzau pana la Tulcea e bun!
[/quote]

mirajkas, multumesc mult de tot.  o sa vedem acum pentru ca big boss admin a propus autostrada soarelui si apoi tulcea. haide, vino si tu daca tot cunosti drumul :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă