Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010
Ayouni:
admin, multumim pentru precizari; astept cu nerabdare... intrebare: se va stabili vreun punct de plecare in comun din bucuresti sau fiecare masina va pleca la ora care-i convine, pe cont propriu? in acest din urma caz, as propune, sa ne intalnim totusi cu totii, undeva dupa locul unde se plateste taxa de drum. pentru ca de acolo mai departe nu stiu cum se ajunge in tulcea... :)
admin:
Dupa toate probabilitatile eu plec pe Buzau, ramane de stabilit cu Bogdan. Dar vedem maine, azi asa cum va scriam sunt prea obosit pentru decizii. Maine revad traseul si reiau problema de pe mp.
Ayouni:
neata admin si tuturor... fiindca ai pomenit de buzau, mi-au sunat niste clopotei si m-am uitat pe harta: da, se poate merge buzau braila galati tulcea. nu ma gandisem la aceasta optiune. aveam impresia ca trebuie sa mergem pe autostrada pana la constanta si dupa aceea spre tulcea. oricum, nu stiu in ce stare se afla drumul dupa buzau, pana acolo se merge destul de bine pe E85 prin urziceni.
in aceste conditii asteptam sa ne sugerezi cea mai buna alternativa de drum! :)
am vazut lista participantilor si sunt uimita din cate colturi ale tarii venim: oradea, sibiu, timisoara, brasov, alba, bucuresti, buzau, braila, suceava! fain de tot :)
Maria:
Salutare tuturor. Vad ca inceput febra pregatirilor pentru delta. Imi pare rau ca nu pot merge si eu cu voi dar, o sa va insotesc cu gandul bun, sa aveti parte de vreme frumoasa, de soare, pentru pescari, fir intins.Va doresc ca bucuria, veselia si buna dispozitie sa va insoteasca pas cu pas.
Fetelor, in delta cel mai mare si insistent curtenitor, admirator este dl. TANTAR.
Daca vreti sa scapati de el, mi-a spus un pescar, care merge in delta foarte des, ca cea mai eficienta cema contra tantarilor este SZUKU, o puteti gasi in centrele Gipa (distribuitori de unelte si alte produse pentru pescari).
Va urez drum bun si vant bun din pupa!
Ayouni:
multumim mult, maria, pentru urari si pentru sfaturi. nu gasesc pe net centrele astea gipa...
m-am uitat un pic dupa crema respectiva si am gasit ca se vinde si online, au si spray:
http://www.fisela.ro/produse/147/6331/Crema-pentru-tantari.html
http://www.fisela.ro/produse/40/6330/Spray-Impotriva-Tantarilor.html
un comentariu de pe un forum despre delta:
Dupa parerea mea mai bun ca ,,autan'' si ca ,,off'' e sprayul sau crema contra tantarilor ,,Szuku ''
Spray eficient impotriva insectelor, usor de folosit, cu aplicare direct pe piele. Odata pulverizata, substanta poate tine la distanta tantarii o perioada indelungata de timp (intre 3 si 5 ore).
Contine: 30% dietil toluamid si 2% etil hexandiol.
Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricatiei.
daca afla cineva pe unde este un astfel de centru in bucuresti sau sibiu, sa ne spuna si noua pls pls pls.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă