Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010
admin:
Placerea excursiei, bucuria unui astfel de grup si satisfactia unei actiuni reusite mi-au dus moralul sus de tot. Iar filmul lui Iulian emotionant si plin de pasiune.
pe_jumate:
courtesy of @saturn (multumesc mult, @saturn!), am avut si eu posibilitatea sa vad participantii la excursia din delta in viziunea regizorului si cameramanului local, iulian, cu muzica motivanta si mesaje aditionale sensibile si calde..
am avut si eu sentimentul ca as fi fost pe undeva pe acolo, in spatele vostru :D
bravo iulian, si la mai multe/mari/lungi! :D
Ayouni:
--- Citat din: pe_jumate din Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 17:50 ---courtesy of @saturn (multumesc mult, @saturn!), am avut si eu posibilitatea sa vad participantii la excursia din delta in viziunea regizorului si cameramanului local, iulian, cu muzica motivanta si mesaje aditionale sensibile si calde..
am avut si eu sentimentul ca as fi fost pe undeva pe acolo, in spatele vostru :D
--- Terminare citat ---
???????????!!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!!
pe_jumate:
@ayouni: ce s-a intamplat, draga mea? de ce esti atat de contrariata? :)
luciamanta:
--- Citat din: pe_jumate din Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 17:50 ---courtesy of @saturn (multumesc mult, @saturn!), am avut si eu posibilitatea sa vad participantii la excursia din delta in viziunea regizorului si cameramanului local, iulian, cu muzica motivanta si mesaje aditionale sensibile si calde..
--- Terminare citat ---
Pe_jumate, inseamna ca esti o privilegiata, nu-i asa?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă