Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010

<< < (27/30) > >>

pe_jumate:
intr-adevar, @admin, din relatarea ta atat de sensibila, pare ca excursia a fost un eveniment bogat in emotie si imprejurari speciale de mai toate felurile! norocosilor! ;)

admin:
Ce zici de montajul lui S.?

Ayouni:
tocmai am terminat de vizionat filmul lui iulian! mii de multumiri iulian, ai facut o treaba excelenta! nu numai pentru faptul ca ai avut rabdarea sa filmezi tot timpul aproape, dar pentru ca dupa aceea, ajuns acasa, ai depus atata efort si ai scos un film! gata, membri SC, avem un cameraman si regizor printre si pentru noi! vom incepe cu super-productii de acum incolo, hollywood fereste din cale!

va pun aici videoclipul ultimului cantec de pe film (da, l-am descoperit)!

pe_jumate:

--- Citat din: admin din Duminică, 26 Septembrie 2010, 20:04 ---Ce zici de montajul lui S.?

--- Terminare citat ---

da gigi, m-am uitat si imi place mult ce a iesit, mai ales discretia de a nu fi incarcat cu nici un fel de comentarii seria de imagini, apoi varietatea tranzitiilor intre imagini, ca sa nu mai zic nimic de muzica aleasa..

as fi vrut mult sa vad si capodopera lui iulian.. oare se milostiveste cineva de mine si ma ajuta sa capat si eu un cd/dvd sau ce o fi?

adria:
foarte frumos, oameni buni, va invidiez

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă