Arhiva > Arhiva

Giganti ai muzicii

<< < (6/15) > >>

silviu:

almi_gabi:
Duminica care tocmai a trecut am urmarit pe  postul national de televiziune o emisiune( nu o mentionez pentru  a nu face reclama   :)) in care s-a vorbit despre muzica romaneasca si despre Aurelian Andreescu . Mi-am adus aminte cat de mult imi placea muzica lui si cat de placute sunt melodiile lui. Cea mai cunoscuta melodie a lui este probabil " Copacul" .

A avut probleme de sanatate in ultima perioada a vietii datorita consumului excesiv de alcool.
Intrebat intr-un ultim reportaj de ce bea atat de mult a raspuns ca dupa spectacole oamenii il invita la masa si nimeni nu-l intreaba ce manca ci ce bea!

"Oameni"

"Dorul"

"Tu esti primavara mea"

silviu:
chiar o voce de aur.

Ultimele zile din viata lui Aurelian Andreescu sunt povestite intr-un mod cutremurator de Cornel Constantiniu: "Cu un an inainte de a muri, avusese o coma hepatica. Generalul Suteu a fost cel care l-a tratat si l-a salvat de la operatie. Una dintre recomandarile doctorului a fost sa evite Litoralul si, implicit, expunerea la soare. In anul disparitiei, adica in 1986, s-a dus la Eforie Nord, in restaurantul in care canta Petre Geambasu. Niste nenorociti, asa-zisi admiratori, l-au convins sa bea cateva pahare de vin, care i-au fost fatale. L-a rugat pe Geambasu sa-l lase sa cante doua melodii, iar spre finalul ultimei piese i s-a facut rau. Imediat cum a terminat de cantat, a intrat in coma. A murit in aceeasi seara la Spitalul Judetean Constanta. In acea zi cumplita, menajera m-a trezit din somn, spunandu-mi sa vin urgent la telefon. Era Mirabela Dauer, care mi-a zis ca Aurelian incetase din viata. La inmormantare mi s-a facut rau si a trebuit sa fiu scos afara din biserica. Portretul lui era pus pe catafalc, iar din statia de amplificare se auzeau melodiile "Copacul", "Oameni" sau "Tu esti primavara mea". La cateva zile dupa ceremonia funerara, m-am dus la mormant si i-am plantat doi braduti". La varsta de 44 de ani, Aurelian Andreescu intra in legenda.

Aurelian Andreescu, un destin dramatic

EUGENIA110:
   Am avut imensa placere de a-l vedea si asculta live pe Aurelian Andreescu la Teatrul de revista, la inceputul anilor 80, cind, provinciala proaspat mutata in Bucuresti, imi luam copilele de mina si mergeam cu transportul in comun la diverse spectacole de care nu avusesem parte in provincie. A intrat pe scena clatinindu-se usor, parca detasat de tot ce era in jurul lui, a inceput sa cinte si a tras niste injuraturi celor de la tehnic in momentul cind s-a intrerupt negativul melodiei, apoi a reluat ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat....Indiferent cite pacate ar fi avut omul Aurelian Andreescu, toate i-au fost iertate de cei care il admirau si il iubeau. Artistul Aurelian Andreescu a meritat si merita in continuare respectul nostru, al celor pe care ii incinta cu vocea lui de aur.

almi_gabi:
Michael Jackson ~noul videoclip ~ Hollywood Tonight ~ album MICHAEL

Videoclipul piesei "Hollywood Tonight", extrasă de pe albumul "MICHAEL", primul material discografic lansat după moartea cântăreţului Michael Jackson, a fost lansat oficial în acest weekend.

Clipul prezintă povestea unei tinere femei, o admiratoare a lui Michael Jackson, care speră să devină dansatoare profesionistă şi reuşeşte după multe eforturi să devină celebră în lumea artistică extrem de competitivă de la Hollywood.

"Povestea ei descrie lupta pe care o dă orice artist şi muzician din lume care încearcă să reuşească în profesia pe care şi-a ales-o", se afirmă într-un comunicat de presă emis de studiourile Sony Music.

Videoclipul a fost filmat în luna februarie pe trotuarul din faţa Pantages Theatre din Hollywood.Rolul dansatoarei din videoclipul piesei "Hollywood Tonight" a fost interpretat de Sofia Boutella, iar regizorul clipului este Wayne Isham.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

În perioada 1 octombrie 2009 - 1 octombrie 2010, cântăreţul american a generat venituri de 275 de milioane de dolari, ocupând prima poziţie în topul celor mai bogate celebrităţi care nu mai sunt în viaţă, alcătuit anul acesta de revista Forbes.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă