Arhiva > Arhiva

Nostalgie

<< < (18/37) > >>

balanta:
nu am stiut niciodata daca sunt sau nu sunt o familista cu adevarat...avand un spirit independent dezvoltat unii ar spune ca nu sunt o "familista"; daca ar fi sa ma gandesc cat sunt dispusa sa muncesc si sa fac pt cei din jurul meu cica as fi "familista"....unii m-ar vrea pt partea a doua si numai pentru ea , unii pentru prima parte si doar pt ea fara alte complicatii

micaela:
eu sunt o familista dar nu "cu orice pret". cred ca liantul unui cuplu nu poate fi numai dorinta de a avea aceasta familie, ci trebuie sa fie afectiunea reala, camaraderia, bucuria de a fi impreuna....altfel, poate e mai bine asa, single.

balanta:
micaela, cineva imi spunea ( un barbat  ;D)...ca femeia buna, femeia ce-si doreste o fdamilie, e cea care pune mai presus familia decat ea, placerea lui e placerea ei si daca vrea sa-l tina langa ea sa simta ce simte el si chiar sa stie cand sa taca si sa inchida ochii!....nu am aflat daca placerile ei sunt si placerile lui si daca ar inchide si el ochii din cand in cand!

julia:

mi-e dor de mine cind nu mi-e dor

fortuna777:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 17:28 ---micaela, cineva imi spunea ( un barbat  ;D)...ca femeia buna, femeia ce-si doreste o fdamilie, e cea care pune mai presus familia decat ea, placerea lui e placerea ei si daca vrea sa-l tina langa ea sa simta ce simte el si chiar sa stie cand sa taca si sa inchida ochii!....nu am aflat daca placerile ei sunt si placerile lui si daca ar inchide si el ochii din cand in cand!

--- Terminare citat ---

of, biata femeie buna! :(...oare la ea cand se mai gandeste ???...sumbra existenta...sa traiesti doar pentru altii :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă