Arhiva > Arhiva
Nostalgie
dl_prd:
--- Citat din: optimus sum din Marți, 28 Iunie 2011, 03:49 ---cele 5 etape din manualele de psihologie nu sunt obligatorii..mai mult de atat pot exista in alta ordine, pot fi ciclic repetate sau pot exista sub alta forma...
timpul nu rezolva nimic...
trecerea timpului inlocuieste durerea cu altceva si atat ... timpul nu este decat timp si atat, nu vindecator... mintea unui om este ca si un calculator...informatia veche este inlocuita pe masura ce informatie noua este adaugata, dar asta numai daca dam unda verde si trimitem in recycle been... daca o informatie nu vrem sa o uitam(stergem) atunci creierul o stocheaza (sau incearca sa o faca) in memoria de termen lung, dar fiind biodegradabila si aceasta se sterge in timp ...
deci nu timpul lucreaza la transformarea dorului in nostalgie ci noi o facem...daca noi o facem voluntar atunci se poate face rapid printr-un efort de vointa si prin intelegerea mecanismului uitarii... pur si simplu lasi sau provoci o alta informatie sa ia locul celei vechi , sau mai bine zis si mai simplu ...un cui scoate pe altul si o indragosteala noua o inlocuieste pe cea veche...
--- Terminare citat ---
ce simplu e sa asterni durerea asa in cuvinte, dar sa treci la fapte e mai greu,sa te rupi de trecut si sa traiesti in prezent asa cum e el cu bune si rele, eu una nu reusesc asa usor sa ies din vechea indragosteala, mai ales ca nici nu mi s-au mai oferit sanse sa ma indragostesc de altcineva. :(
fortuna777:
nu stiu cat e vorba de a iesi din vechea indragosteala, pt ca eu vad indragostirea ca o faza de inceput care are mai mult conotatii fiziologice... si cat e de fapt neputinta de a te rupe de acea rutina pe care ti-a oferit-o o relatie,... in sensul bun al cuvantului, acea nevoie de celalalt...
steliana:
--- Citat din: fortuna777 din Marți, 28 Iunie 2011, 15:16 ---nu stiu cat e vorba de a iesi din vechea indragosteala, pt ca eu vad indragostirea ca o faza de inceput care are mai mult conotatii fiziologice... si cat e de fapt neputinta de a te rupe de acea rutina pe care ti-a oferit-o o relatie,... in sensul bun al cuvantului, acea nevoie de celalalt...
--- Terminare citat ---
iertare ... dar chiar nu inteleg, mai nimic!
ce legatura alre coada vacii cu stampila primariei?
pentru cei care nu stiu ca silviu este un altruist ... va spun acum!
cumparam lui silviu alta gonflabila - desi el se rasfata in tot chi (qi)-ul lui cu thai si in atmosfera thai ... si analizam nevoile, la noua ordine de nevoi ;D
acesta este doar o modalitate de a iesi din vechea indragosteala ...
metodele pot fi aplicate, functie de maestri!
peticim vechea indragosteala ... sau revolutionam revolutiile inabusite?
julia:
--- Citat din: janeta din Marți, 28 Iunie 2011, 12:09 ---alta data dorul ia infatisarea placuta a momentelor traite candva si imi aduce un zambet in coltul buzelor , dureros , dar un zambet totusi ...
--- Terminare citat ---
offff, jeanette, uite vezi asta e defectul tau: scrii asa frumos ca ma faci sa pling...
da,puiule, asa e, zimbesc si eu cind imi aduc aminte dar cind dau cu limba pe obraz vad ca din ochi curge apa sarata.
citeam undeva ca nu trebuie sa plingi ca ceva frumos s-a terminat, ci sa zimbesti ca s-a petrecut.
jeanette, mie acu mi-e dor de tine !!
silviu:
--- Citat din: steliana din Marți, 28 Iunie 2011, 16:21 ---iertare ... dar chiar nu inteleg, mai nimic!
ce legatura alre coada vacii cu stampila primariei?
pentru cei care nu stiu ca silviu este un altruist ... va spun acum!
cumparam lui silviu alta gonflabila
--- Terminare citat ---
care alta? nu am avut niciodata o gonflabila. dar daca te oferi, eu accept 5000 de euroi ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă