Arhiva > Arhiva

Umor si comic vs ironie

<< < (4/32) > >>

Saturnianul:
De unde si expresia "are mintea odihnita", nu?  ;D

Ayouni:

asa o fi, nu stiu... n-am auzit de ea dar asta nu inseamna absolut de loc ca nu exista... si probabil este si foarte nimerita in unele cazuri.  :)

pe_jumate:
@ayouni: el: octavian cotescu si ea coca andronescu adica tanta si costel in primul episod (vezi partea a doua) :D

Ayouni:

vai vai vai! cum de nu mi-am dat seama?! mea culpa, mea maxima culpa! am lipsit de la ora respectiva  ;) va trebui sa o informez pe colega si prietena mea corina, deoarece eu doar de la ea am auzit-o si ea sustinea ca ar fi dem radulescu intr-unul din bd-uri.  multumesc in numele ei, al celorlalti care ar fi gandit altfel si al meu desigur. (faltaria mas!)

luciamanta:

Ayouni, ne bucuram de spusele tale, de ceea ce ne transmiti...Gandindu-ma la actori, la catareti, la istorici, constat ca in tara asat au fost si sunt valori superbe, in tara asta s-a murit si s-a trait demn si cu principii...Nu se poate sa ne lasam batjocoriti, anesteziati si eutanasiati! Ma gandesc la ironia si nemernicia unor politicieni si guvernanti care nu mai au limite in a fura, minti si distruge vieti omenesti.. Dar, ce sa mai zic, cu Dumnezeu inainte!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă