Arhiva > Arhiva
Umor si comic vs ironie
almi_gabi:
silviu, unde le gasesti omule ! :D
nici umor , nici comic si ca sa fiu delicata in exprimare - e "bizara" 8)
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 15 August 2011, 09:49 ---silviu, unde le gasesti omule ! :D
nici umor , nici comic si ca sa fiu delicata in exprimare - e "bizara" 8)
--- Terminare citat ---
le ironizeaza pe slabutze :D
almi_gabi:
fie si asa ;) 8)
silviu:
Proba scrisă de limba şi literatura română a fost un prilej pentru absolvenţii de clasa a XII-a de a-i uimi pe profesorii corectori, unii dintre ei pentru a doua oară, după examenul picat în vară.
Din cauză că nu au fost pregătiţi suficient, mulţi dintre elevi au umplut foile cu ce le-a trecut prin cap. "Trăsături ale genului epic: blondă, 60-90-60, ochi albaştri frumos gen epic", a scris un elev. Alţii au inventat expresii: "Ghiţă înjură strâmb", "De mă voi scula premiul am să poftesc şi eu!".
perle scrise de elevii argeşeni în lucrările de bac
julia:
Cinci chirurgi, fosti colegi de facultate, se intalnesc la un simpozion.
Primul zice: "Mie pe masa de operatie imi plac contabilii - cand ii deschizi, inauntru totul este numarat, asezat ordonat."
Al doilea: "Eu prefer electricienii - cand ii deschizi, totul este codificat pe culori... nu poti sa te incurci."
Al treilea zice: "Mie imi plac bibliotecarii - inauntrul lor toate organele sant plasate in ordine alfabetica... e asa usor de lucrat."
Al patrulea se baga si el: "Mie imi plac aia din constructii - cu ei te-ntelegi usor daca mai raman ceva piese in plus..."
Al cincilea isi da si el opinia: "Orice ati zice baieti, mie imi plac politicienii - sunt cel mai usor de operat; astia cand ii deschizi, n-au mai nimic inauntru... nici maruntaie, nici creier, nici fudulii, nici sira spinarii... Si unde mai pui ca au capul si fundul interschimbabile - in orice ordine le-ai pune, functioneaza la fel.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă