Autor Subiect: Initiere cluburi Singles Camp  (Citit de 37965 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dani

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Răspuns: Initiere cluburi Singles Camp
« Răspuns #75 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 11:06 »
Sigur ca va pot spune mai multe despre mine, dar nu stiu daca este topicul potrivit. Sper sa nu incurc treburile pe aici.
Ma numesc Daniela, am 25 de ani (zodia Varsator) si sunt din Iasi, unde lucrez la o firma din domeniul IT-ului. Vreau sa imi largesc aria de cunostinte asa ca mi-am zis sa incerc sa intru in aceasta comunitate care mi-a placut dupa ce am rasfoit putin paginile ei.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #76 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 13:22 »
bine ai venit, Daniela!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Dani

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #77 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 14:06 »
Multumesc pentru primire, Ayouni!  :)

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #78 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 18:01 »
Bine  ai  venit  !  Daniela !!!

Sper  sa  te  simti  bine  printre  noi  :)

adelina

• Vizitator
« Răspuns #79 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 16:13 »
Buna si bine v-am gasit
Eu sunt din Bucuresti si am vazut ca aici s-a format deja un club.Cum ar trebui procedat ca sa intru in legatura cu cei de acolo si sa ne cunoastem mai bine?
poate ma ajuta si pe mine cineva cu mai multe informatii
multumesc...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #80 : Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 17:17 »
buna adelina, bine ai venit.

deja in Bucuresti sunt 4 cluburi. mai jos iti dau un link unde poti gasi date despre cele 4 cluburi accesand zona Bucuresti si apoi cluburile.
citeste pe fiecare in parte si vezi care ti s-ar potrivi.

http://www.singlescamp.ro/

acesta este comunitatea singles camp - pagina acasa- unde pe harta gasesti bucurestiul marcat cu rosu si daca dai click pe el se deschide o alta pagina unde ai afisate cluburile.

simte-te ca acasa!

Offline Raluk

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #81 : Luni, 31 Ianuarie 2011, 00:05 »
Aici puteti sa-mi lasati mesajele voastre in conditiile in care doriti sa initiati un club Singles Camp, pentru regiunea, judetul, sau localitatea dorita.
La Bucuresti exista club ?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #83 : Duminică, 06 Martie 2011, 08:48 »
Astazi, cand am transmis lui ladyinred lista cu membrii din Ploiesti, am remarcat cat de multi sunt in Timisoara. Astept o initiativa de acolo, am putea incepe un club cu cati inscrisi avem din zona. Este nevoie doar de cineva care sa preia initiativa formarii grupului de acolo. Ii pun la dispozitie lista cu Email-uri si nick name-uri pentru a putea incepe....

Offline greensphera

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #84 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 17:02 »
Salutari din Banat !
Sunt nou pe-aici...
Nu s-a anuntat inca nimeni cu initiativa din Timisoara ?
http://www.greensphera.ro  -  GreenSphera WebDesign | Logo Design | S E O | Web Identity | Administrare Site

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #85 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 17:14 »
Si sunt atat de multi de acolo....
Bine ai venit greensphera!

Offline mara_sibiu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #86 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 17:45 »
Buna d-le Gigi Candea,ma plimb pe-acest forum de cateva ore,citesc,incerc sa trag concluzii ,probabil sunt multe aspecte pe care inca nu le-am inteles.
E totusi o  intrebare care ma sacaie si pe care trebuie sa v-o adresez mai in gluma ,mai in serios: Cum e posibil ca tocmai initiatorul acestui concept sa fie din Sibiu  si Sibiul sa nu reuseasca sa -si intemeieze un club SC? Ce ne lipseste?

Sper ca nu am deranjat
Ma ofer voluntar in lupta pentru intemeieriea unui club Sibiu sau Sibiu-Alba

Offline greensphera

• Newbie
  • *
« Răspuns #87 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 19:33 »
Multumesc Admin ! Ma simt bine aici....
Si eu sunt din zona, din Caras Severin mai exact, foarte aproape de Timisoara si as fi dispus sa ma implic in formarea si administrarea unui club pentru zona de vest.
Am experienta in domeniu, lucrez ca web design freelancer din 2006 iar timp de un an si cateva luni am initiat si administrat singur o mica retea sociala proprie pe platforma NING.com, retea in care am avut 1200 de membri.
Este obligatoriu ca cel ce initiaza un club sa fie chiar din acea localitate ?
http://www.greensphera.ro  -  GreenSphera WebDesign | Logo Design | S E O | Web Identity | Administrare Site

Offline greensphera

• Newbie
  • *
« Răspuns #88 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 19:37 »
Of, acum am citit mai atent regulile.....
"- sa fie membru activ de cel putin 3 luni de zile
- sa fi trecut cel putin odata printr-una dintre actiunile din spatiul real organizate in cadrul SC.."

:(

Mai am de asteptat....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #89 : Joi, 14 Aprilie 2011, 08:13 »
Citat
Buna d-le Gigi Candea,ma plimb pe-acest forum de cateva ore,citesc,incerc sa trag concluzii ,probabil sunt multe aspecte pe care inca nu le-am inteles.
E totusi o  intrebare care ma sacaie si pe care trebuie sa v-o adresez mai in gluma ,mai in serios: Cum e posibil ca tocmai initiatorul acestui concept sa fie din Sibiu  si Sibiul sa nu reuseasca sa -si intemeieze un club SC? Ce ne lipseste?

Sper ca nu am deranjat
Ma ofer voluntar in lupta pentru intemeieriea unui club Sibiu sau Sibiu-Alba
Bine ai venit Mara! Adresabilitatea mea este la persoana a doua singular, asa ca rugamintea mea este sa folosesti aceiasi forma. ne este mai simplu sa comunicam si intr-un fel mai apropiat.
Acum hai sa-ti raspund la ce m-ai intrebat. In Sibiu, Medias si Alba sunt in jur de 25 membrii, din care activi, deci care au participat la actiuni doar 5. Restul s-au multumit cu inscrierea, iar unii au mai scris cate ceva pe forum. Din cand in cand mai primesc cate un semn de la ei, dar atat. Anul trecut in vara, i-am invitat pe toti, la mine la pensiune pentru o intalnire, astfel incat sa se cunoasca si sa poata incepe incet - incet sa se organizeze. A fost foarte placut, toata lumea s-a simtit foarte bine, dar nu s-a gasit un initiator care sa incerce sa lege si sa organizeze clubul.
Acum trebuie sa se inteleaga un lucru. Implicarea mea in acest proiect, pe care l-am gandit si initiat si il sustin in oarecare masura,, nu poate sa depaseasca un anume prag, nici ca timp si nici ca insistenta. Tot ce pot eu sa fac, si asta isi si propune proiectul este sa puna in legatura pe cei single, sa organizeze platforme si actiuni la care acestia sa poata participa. Atat Eu nu am cum sa sun, sa merg acasa la fiecare si sa-l conving de importanta actiunii de socializare in grup. Ca este o forma civilizata de a dezvolta prietenii, de a te distra, de a calatorii in conditii de single. Pana cand un membru inscris nu se convinge singur ca actiunea asta il vizeaza pe el personal, ca lui ii face bine si-l ajuta, evident ca nu poate beneficia de ce ofera acest concept. M-am intrebat si eu de multe ori ce asteapta cineva care s-a inscris in aceasta comunitate. Pentru ca ce observ este o disponibilitate si o fidelizare destul de puternica a unei parti din comunitate, si cred ca sunt cei mai optimisti, mai deschisi, mai disponibili a socializa. Ies, se intalnesc, participa la actiuni, scriu pe forum, au inteles deci perfect spiritul acestui concept. Se imprietenesc relativ usor si sunt foarte toleranti. O alta parte din comunitate are o prezenta si participativitate mai mult meteoritica, foarte rar cand apar, mai scriu ceva, isi trimit intentia de a participa la o actiune, dar nu mai ajung la aceasta. Acestia sunt mai putin increzatori in concept, dar totusi ii recunosc utilitatea, de aceea nu renunta, nu-mi solicita sa-i scot din baza de date, multi sunt chiar multumiti ca primesc newslettere. Sunt si mai timizi si foarte posibil sa aiba si probleme care sa-i impiedice sa participe. Apoi a treia categorie este formata din cei care se inscriu la instinctual, banuind si crezand ca aceasta actiune li se potriveste. Descopera insa ca sau nu sunt suficient de participativi asa cum o cere acest proiect, sau ca nu este ceva matrimonial asa cum si-au inchipuit, sau nu sunt in stare sa depaseasca un anumit prag de timiditate. Mai au si problema de a se intreba cine participa la acest proiect, daca se potrivesc cu acestia, daca nu cumva se vor trezi in fata unui grup ciudat. Acestia sunt persoane pe care foarte greu le scoti din casa, indiferent cu ce le-ai tenta. Si-au format niste sabloane de viata pe care le considera a-i proteja si a le da siguranta si confort si stau si asteapta. Cand apare cate ceva se inscriu cu entuziasm, apoi cand starea lor naturala revine se retrag in cochilie. Acesasta parte nici macar nu faca efortul de a raspunde la Email-uri la newslettere, la invitatia de a participa la club, la intalniri, la nimic. Deci fac parte formal din comunitate, pentru ca nu au facut decat sa se inscrie.
Cand formezi un club de intalnesti cu astfel de reactii, din cele 3 grupe. Depinde cata ambitie si perseverenta ai. Eu am sa te ajut cu tot ce pot, iti pun la dispozitie Sibielul, iti dau sfaturile si indrumarile de care ai nevoie. Evident si baza de date pt cele doua judete. Succes Mara! Eu sunt langa tine in initiativa ta.