Autor Subiect: Initiere cluburi Singles Camp  (Citit de 37961 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dian

• Vizitator
Răspuns: Initiere cluburi Singles Camp
« Răspuns #60 : Marți, 05 Octombrie 2010, 14:47 »
Ce admin harnic avem!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #61 : Marți, 05 Octombrie 2010, 18:01 »
Nu ma lauda Dian, ca mi-o iau in cap....

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #62 : Marți, 05 Octombrie 2010, 21:05 »
mamici singure cu copii, tatici singuri cu copii, cred ca ar fi o idee excelenta sa va organizati intr-un club unde sa aveti activitati in care sa petreceti impreuna cu copiii vostri si ai celorlati.  cum sunt pe site cam de la inceput, am avut ocazia sa vad ca sunt printre voi destul de multe persoane cu copii.
 :)

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Grey_witch

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #63 : Marți, 05 Octombrie 2010, 22:32 »
Mersi. Gigi. Am vazut mailul seara asta. At Magnolia: cati suntem din Cluj deocamdata? Mai ramane sa ii scriu lui Bogdan ca vreau profilul vizibil. Cred ca trebuie sa il completez,
pana una-alta  ;D O seara frumoasa la toti,

Grey_with ti-am raspuns pe Email, te-am pus in legatura cu Magnolia si Bety.
Grey_witch

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #64 : Joi, 07 Octombrie 2010, 09:50 »
Listele cu membrii primelor 7 cluburi deja organizate au fost transmise astazi de dimineata catre cei 7 lideri de club. In zilele urmatoare veti fi contactati Email de acestia pentru prezentare si informatii.
Pentru a activa pe forumurile cluburilor (cele locale) va fi nevoie sa va inscrieti, exact cum ati facut-o si pe cel national. Nu puteti activa pe 2 forumuri locale! Adminii nu vor permite inscrierea in club, fara sa faca o verificare in acest sens.Veti putea activa la fel ca si pana acum pe forumul national, nu exista nici o modificare in acest sens.
Pe forumurile locale veti putea dezbate ce subiecte doriti, admin pe acestea au sa fie liderii de club.
Acolo se vor face anunturile pentru actiunile organizate in cadrul acestora, se vor putea face propuneri de tematici si chiar de profilare a clubului.
Sunt interzise ca si pe cel national reclamele, politica, religia extrema. Sunt permise doar anunturi ce au un caracter umanitar.
Regulamentul forumurilor locale este acelasi ca si pentru cel national.
O sa urmeze o perioada de asezare, au sa mai apara greseli, neintelegeri, asa este la orice inceput de drum. Dar sper ca intr-o luna vom putea spune ca cele 7 cluburi sunt functionale 100%. In acea perioada de o luna vor fi initiate si altele, pe masura ce primesc de la voi intentiile de a le coordona.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #65 : Joi, 14 Octombrie 2010, 18:10 »
Salut tuturor,
Eu sunt din Arad si sunt interesata de un club in zona mea. Daca stie cineva mai multe sa ma anunte si pe mine. Eventual in Timisoara.
Ma grabesc sa ma inscriu la Revelionul din Bucovina. Va doresc o zi buna tuturor !!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #66 : Joi, 14 Octombrie 2010, 20:51 »
Buna seara si bine ai venit NeliTTT! Referitor la club, foarte curand are sa apara si cel din Timisoara, iar Aradul are sa fie arondat acestuia. Oricum am sa te pun zilele acestea in legatura cu ceilalti membrii din Arad, poate foarmati un mic nucleu si acolo, ce zici?

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #67 : Joi, 14 Octombrie 2010, 20:55 »
Multumesc, abia astept. O seara buna !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #68 : Joi, 14 Octombrie 2010, 21:00 »
Am sa-ti transmit coordonatele lor.

Offline magnolia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #69 : Vineri, 15 Octombrie 2010, 10:45 »
mamici singure cu copii, tatici singuri cu copii, cred ca ar fi o idee excelenta sa va organizati intr-un club unde sa aveti activitati in care sa petreceti impreuna cu copiii vostri si ai celorlati.  cum sunt pe site cam de la inceput, am avut ocazia sa vad ca sunt printre voi destul de multe persoane cu copii.
 :)

cred ca e greu de gasit activitati perfect potrivite. poate  ceva excursii la munte.
ideea e buna, stiu ca Gigi are in minte proiecte de genul asta. a chiar initiat un Craciu la Sibiel, dar noi sarbatorim in familie, acasa. e lege.

Offline alexandrazehan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #70 : Duminică, 07 Noiembrie 2010, 18:42 »
Buna, m-ar interesa clubul din Cluj. Cum am mai zis, nu am mai intrat pe aici de mult timp. Oare la subiectul asta trebuie sa confirm ca vreau sa ma inscriu la un club sau altul? Bine, nu garantez ca o sa fiu un membru foarte activ, dar as putea participa la actiuni din cand in cand.

atunci hai sa facem unul, daca te-ar interesa. deocamdata, Clujul comunica pe forum si prin e-mail. asteptam un semn si o lista de la Gigi.

buna seara:) si,,, bine v-am gasit!
inca nu stiu ce si cum dar stiu ca e primul meu mesaj postat aici.:)
bine...am citit putintel ce s-a intamplat inainte si clujeanca fiind, vreau si eu in grup:) mai e loc?:)

Offline Dani

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #71 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 09:36 »
Buna dimineata si bine v-am gasit!
Este prima data cand va scriu, asa ca am putine emotii. Eu sunt din Iasi si as fi interesata de un club in acest oras.
Va doresc o zi frumoasa.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #72 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 09:38 »
Bine ai venit, Dani! Sa fie într-un ceas bun!

Offline Dani

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #73 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 09:51 »
Multumesc mult, luciamanta!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #74 : Marți, 30 Noiembrie 2010, 10:14 »
Multumesc mult, luciamanta!
Daca ai placere si timp, ar fi bine sa ne spui cate ceva despre tine.