Autor Subiect: Initiere cluburi Singles Camp  (Citit de 37926 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
Răspuns: Initiere cluburi Singles Camp
« Răspuns #45 : Sâmbătă, 18 Septembrie 2010, 08:27 »
multumesc ayuni.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #46 : Vineri, 01 Octombrie 2010, 18:43 »
Incepand cu data de luni, o sa inceapa procesul de formare efectiva a cluburilor. Incepem cu Bucuresti si Cluj. Aceia care si-au exprimat deja intentia de a participa la unul dintre cluburile existente vor fi rugati sa urmeze o procedura de inscriere la acestea, care va fi comunicata prin newsletter.Se vor deschide forumurile locale, astfel incat comunicarea intre membrii aceluiasi club se va putea face pe platforma dedicata. Dupa ce se finalizeaza Bucurestiul si Clujul, se va incepe pe Timisoara si Constanta, dar doar dupa ce in cele doua orase vor fi rezolvate toate problemele de logistica.
Cei care nu si-au maifestat inca interesul pentru nici unul dintre cluburi, ma refer la Bucuresti, repartizarea va fi facuta de mine, functie de criteriul compatibilitate profil. Am sa rog liderii de club sa primeasca fiecare membru nou sa tina contact cu el si sa explice pe platforma lui interna ce actiuni vizeaza.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #47 : Vineri, 01 Octombrie 2010, 21:56 »
eu as incuraja foarte mult sinergia, acolo unde sunt mai multe cluburi si putini membri: asa vom putea avea actiuni mai interesante, vom putea interactiona si cunoaste mai bine.  suntem abia la inceput de drum, un drum inca in formare... si asta imi aduce aminte din nou de antonio machado si al lui "caminante no hay camino, se hace camino al andar" (drumetule, nu exista drum, drumul se face mergand). asa ca, la drum!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Grey_witch

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #48 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 15:01 »
Buna, m-ar interesa clubul din Cluj. Cum am mai zis, nu am mai intrat pe aici de mult timp. Oare la subiectul asta trebuie sa confirm ca vreau sa ma inscriu la un club sau altul? Bine, nu garantez ca o sa fiu un membru foarte activ, dar as putea participa la actiuni din cand in cand.
Grey_witch

Offline Dana Brasov

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #49 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 20:22 »
Bine v-am gasit. Intrucat pe Brasov inca nu este creat un grup mi-as dori sa initiez eu aceasta actiune.
Se poate?

Dana - Brasov  ;)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #50 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 20:30 »
Mie una, imi place tare mult initiativa ta, @Dana Brasov, dar dupa cate stiu, este necesara aprobarea lui Gigi, adiministratorul nostru drag.

Offline Dana Brasov

• Newbie
  • *
« Răspuns #51 : Duminică, 03 Octombrie 2010, 08:43 »
Brasovul este superb oricand dar mai ales toamna.

Imagini despre Brasov puteti vedea pe http://judetul-brasovul.blogspot.com/

Promit sa incarc pe net si turnurile: Artei, Vanatorilor, Funarilor si Tamparului, toate sunt sub Tampa.

Toate locatiile prezentate pana acum pot fi vizitate intr-0 vizita lejera pas care dureaza cam 3 ore.

Dupa plimbare ne putem odihni pe str. Muresenilor, aici un neamt a deschis o locatie cu specialitati bavareze. O sa incarc poze si de aici.

Cu simpatie,
Dana

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #52 : Duminică, 03 Octombrie 2010, 09:15 »
Buna ziua Dana si bine ai venit in comunitate! Am vazut postarea ta de ieri, imi cer scuze ca nu ti-am putut raspunde, o vizualizasem pe un calculator pe care nu aveam setata configuratia pentru admin. Ma bucura initiativa ta, urmeaza sa primesti un Email cu cateva detalii referitoare la initierea clubului din Brasov, dar asta cel mai probabil maine pt ca intr-o ora trebuie sa ma intorc la Sibiel pt iesirea grupului pe care l-am avut in week-end.
Vad ca ai intrat repede in atmosfera forumului, ai inceput sa postezi, sper ca te-ai familiarizat un pic si cu cei care scriu.
O duminica placuta tie si tututuror celor care deschid forumul azi!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #53 : Duminică, 03 Octombrie 2010, 10:07 »
Grey_with ti-am raspuns pe Email, te-am pus in legatura cu Magnolia si Bety.

Offline Dana Brasov

• Newbie
  • *
« Răspuns #54 : Duminică, 03 Octombrie 2010, 14:49 »
Multumesc pentru urarea de bun venit. Va doresc o zi frumoasa.

Dana

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #55 : Duminică, 03 Octombrie 2010, 15:10 »
@Dana Brasov, si noi iti multumim pentru prezentarea orasului Brasov. Iti doresc o zi frumoasa!

Offline Dana Brasov

• Newbie
  • *
« Răspuns #56 : Duminică, 03 Octombrie 2010, 17:50 »
Fiind locuitor al Brasovului am considerat ca este de datoria mea sa incerc sa  cunosc macar o mica parte din evolutia acestui oras.
In luna septembrie la Brasov se organizeaza turnirul cetatilor, oktoberfest si alte evenimente Bran (ravasitul oilor).

Luciamanta multumesc mult de aprecieri.

Cu simpatie,

Dana :)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #57 : Marți, 05 Octombrie 2010, 13:29 »
e absolut incurajant sa observi ca lucrurile se dezvolta si infloresc!
felicitari @admin, @saturn si tuturor coordonatorilor de cluburi SC!

Offline magnolia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #58 : Marți, 05 Octombrie 2010, 14:21 »
Buna, m-ar interesa clubul din Cluj. Cum am mai zis, nu am mai intrat pe aici de mult timp. Oare la subiectul asta trebuie sa confirm ca vreau sa ma inscriu la un club sau altul? Bine, nu garantez ca o sa fiu un membru foarte activ, dar as putea participa la actiuni din cand in cand.

atunci hai sa facem unul, daca te-ar interesa. deocamdata, Clujul comunica pe forum si prin e-mail. asteptam un semn si o lista de la Gigi.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #59 : Marți, 05 Octombrie 2010, 14:40 »
Iaca acum o pregatesc!