Arhiva > Arhiva
Initiere cluburi Singles Camp
luciamanta:
Mie una, imi place tare mult initiativa ta, @Dana Brasov, dar dupa cate stiu, este necesara aprobarea lui Gigi, adiministratorul nostru drag.
Dana Brasov:
Brasovul este superb oricand dar mai ales toamna.
Imagini despre Brasov puteti vedea pe http://judetul-brasovul.blogspot.com/
Promit sa incarc pe net si turnurile: Artei, Vanatorilor, Funarilor si Tamparului, toate sunt sub Tampa.
Toate locatiile prezentate pana acum pot fi vizitate intr-0 vizita lejera pas care dureaza cam 3 ore.
Dupa plimbare ne putem odihni pe str. Muresenilor, aici un neamt a deschis o locatie cu specialitati bavareze. O sa incarc poze si de aici.
Cu simpatie,
Dana
admin:
Buna ziua Dana si bine ai venit in comunitate! Am vazut postarea ta de ieri, imi cer scuze ca nu ti-am putut raspunde, o vizualizasem pe un calculator pe care nu aveam setata configuratia pentru admin. Ma bucura initiativa ta, urmeaza sa primesti un Email cu cateva detalii referitoare la initierea clubului din Brasov, dar asta cel mai probabil maine pt ca intr-o ora trebuie sa ma intorc la Sibiel pt iesirea grupului pe care l-am avut in week-end.
Vad ca ai intrat repede in atmosfera forumului, ai inceput sa postezi, sper ca te-ai familiarizat un pic si cu cei care scriu.
O duminica placuta tie si tututuror celor care deschid forumul azi!
admin:
Grey_with ti-am raspuns pe Email, te-am pus in legatura cu Magnolia si Bety.
Dana Brasov:
Multumesc pentru urarea de bun venit. Va doresc o zi frumoasa.
Dana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă