Arhiva > Arhiva
Initiere cluburi Singles Camp
pe_jumate:
multumeeeeeeeeeesc, draga @admin! :-*
ma duc imediat la clubul creme de la creme sa definesc profilul celor carora le place viata .. cu sare, piper si .. frisca ! :-*
Saturnianul:
Felicitări @pe_jumate şi @awana pentru iniţiativă. Uite că lucrurile încep deja să se mişte relativ la noua formulă gîndită. Asta nu poate decît să mă bucure. Bine că se întîmplă lucruri frumoase care mă mai scot din ale mele :)
Acu' aştept regulamentele să văz unde mă încadrez şi să depun cere de admitere la şefe ;D
EUGENIA110:
Dar poti sa initiezi si tu un club, Bogdan, cu baieti, ca sa avem ce admira si noi... ;D
Saturnianul:
--- Citat din: EUGENIA110 din Vineri, 09 Iulie 2010, 12:26 --- Dar poti sa initiezi si tu un club, Bogdan, cu baieti, ca sa avem ce admira si noi... ;D
--- Terminare citat ---
În care să fiu singurul băiat, nu? :D Eventual şi Silviu (sper că revine la sentimente mai bune). A, mai e şi @robbye79. Hai că ne înmulţim :D :D
carmentoma:
Mi-ar placea sa deschid si la Ploiesti un Club Singles Camp! Mi-as dori sa se numeasca: "Singles Camp Ploiesti - Club pentru Prieteni Singuri si Optimisti"! Mai am doua zile pana la examenul de licenta, deci inca nu pot aprofunda propunerea de mai sus, dar promit sa fie un Club dinamic, cu spirite tinere, indiferent de varsta si mai ales cu un chef nebun de plimbare si petrecere a timpului liber impreuna! Astept un raspuns, sa stiu daca pot spera ca initiativa mea sa prinda viata!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă