Sunt foarte aproape de finalizarea actiunii Andalucia si Maroc. Pentru ca la fel ca cele doua organizate anul acesta si ca actiunea de anul viitor din Portugalia, este nevoie sa cumparam din timp biletele de avion - asta insemnand maxim pana la sfarsitul acestui an - decizia din partea celor care doresc sa participe trebuie sa vina pana in 5-10 decembrie. La fel si plata avansului.
Vom calatori pana la Malaga cu avionul, iar intern in Andalucia cu un microbuz sau midibus, in maxim doua zile am si detaliile acestea. Grupul va fi de 18 persoane, deci ca numar tot atatia cati au participat in mai si septembrie. Doar ca acum avem doar o singura excursie, nu doua si deci mai mai multi participanti.
Programul, o sa vedeti ramane in mare parte acelasi, doar ca in prima seara nu mai ramanem la Malaga ci plecam de la iesirea din aeroport spre Granada. Unde o sa ramanem 2 nopti. Asta o sa ne permita mai multe ore de vizitare pentru Alhambra, punctul central al calatoriei noastre.
As fi dorit 2 zile la Cordoba, dar din pacate nu este posibil. Programul de dus intors al curselor de avion are doar 10 zile intre, asta insemnand ca nu pot lungi programul. Si nici nu am ce scoate. Chiar daca Marocul nu este o superatractie, ramane totusi un punct important, constituie un contact unic si in premiera pt cei mai multi, cu lumea araba. Asa ca il mentin.
Deja 2 persoane mi-au comunicat ca vor participa cu siguranta, deci mai sunt doar 15 locuri. Daca suntem la capitolul rezervari, pt Portugalia a ramas doar un loc disponibil, restul de 7 + mine, s-au ocupat. Deci cine este hotarat sa vina, v-a fi nevoie sa se decida destul de repede pt a fi sigur de rezervare.
Revin la Spania, este nevoie de pasaport pt Maroc, deci daca stiiti ca vreti sa mergeti trebuie sa va asigurati ca aveti unul valid.
Am sa revin cu informatii despre Spania, pe topicul care va fi deschis zilele urmatoare pe forum.