Autor Subiect: Unde mergem in vacanta Singles Camp?  (Citit de 320523 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #165 : Marți, 25 Octombrie 2011, 12:38 »
Citat
Ce poate fi mai bun decat o slana din aia de burta, afumata si lasata la rece si zvantat, o bucata de paine de casa, calda si o ceapa sparta in carpa?

ai dreptate , Gigi , nimic nu e mai bun ca asta  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #166 : Marți, 25 Octombrie 2011, 13:02 »
Daca-mi permiteti, doamna:

Ei, nu!
 ;)

(ma refer la produsele alimentare cu mai putin colesterol, desigur!  ;) )

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #167 : Marți, 25 Octombrie 2011, 13:55 »
permit , doamna  :D

lasa-l incolo de colesterol ... eu am constatat ca de cand nu-l mai bag in seama si nu mai iau medicamente pentru a scapa de valoarea mare , ma simt mult mai bine si nici nu ma mai dor incheieturile ( nenorocitele alea de medicamente imi "uscasera " articulatiile si m-am pomenit ca am mari dureri de coate , umeri si genunchi pe care atotstiutorul medic de familie le considera normale ! ) .
asa ca , iarna pap slaninuta cat cuprinde si carne de porc de ori cate ori simt nevoia . si crede-ma ca in anotimpul rece chiar nu fac abuz de legume in detrimentul carnitei . las meniul preponderent vegetarian pentru la vara  :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #168 : Marți, 25 Octombrie 2011, 13:56 »
La mine tot timpul e vara....

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #169 : Marți, 25 Octombrie 2011, 14:00 »
poate in suflet , Gigi , poate in suflet... :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #170 : Marți, 25 Octombrie 2011, 20:09 »
Tocmai am terminat o discutie cu Pavel, colegul meu de liceu, cel care asa cum va spuneam este directorul Parcului National Cozia. Asa frumos mi-a descris totul incat am ramas cu gandul acolo, in Gradina Zanelor. Ce nume frumos ales si cat de potrivit pentru poiana in care infloresc lalele salbatice!
Am schitat cu el excursia de anul viitor din parc si am inceput cu fixarea perioadei. Adica atunci cand putem vedea inflorite, lalelele. Optim este 10 - 15 mai, dar imi spunea ca daca iarna este lunga, sunt ani in care infloresc prin 20 - 25, iar daca iarna este mai scurta si primavara mai calda, este posibil sa inceapa inflorirea imediat dupa 1 mai. Cam loterie, sper insa sa avem noroc si sa avem parte de spectacolul unic pe care-l ofera aceste minunate flori.
O sa mergem in parc in 10 - 12 mai, cel mai probabil este ca o sa dormim o noapte sus in munte, dupa ce ajungem la Vf Cozia, iar a doua noapte, pe malul Oltului, la Calimanesti. O sa avem astfel o zi jumatate de plimbare prin parc, avandu-l ca ghid pe Pavel sau un ranger din parc.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #171 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:25 »
Excelent, excelent. Trebuie sa incepem antrenamentele; la Vf. Cozia este destul de greu de ajuns.
 Pot face si o recomandare de o pensiune foarte curata si discreta in Calmanesti. Cand se deschide lista sa ma pui admin, poate sunt ocupata cu "sala".

julia

• Vizitator
« Răspuns #172 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:28 »
me toooooo!!!!!!!!!
unde merge dana, merg si io. am zis !!

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #173 : Marți, 25 Octombrie 2011, 22:38 »
Da ,da  Iulia. Hai sa mergem la antrenamente impreuna. Vom fi primele pe Vf. Cozia oricum deja suntem noi cam experte dar sa vezi daca o luam din vreme.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #174 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 11:31 »
Am finalizat programul de actiuni pentru 2012. Vor fi in total 26 de tabere, jumatate in tara, jumatate in strainatate. Cele de afara sunt in majoritate gandite si organizate xa si combinatii intre sejur si circuit, asta pt ca Adriatica s-a bucurat de succes si aprecierea participantilor. O parte din actiuni sunt reluate a doua oara, a treia oara sau chiar a patra oara. Pt carnavalul de la Sibiel si sarbatoarea recoltei au sa fie a doua editie, vreau sa creez o traditie a acestora in Singles Camp.Sunt si actiuni noi, pe care vi le propun pt prima data. O sa avem un Berlin - Cracovia, Italia de sud, Austria si chiar Spania.

Sper ca in maxim 10 zile sa fie afisate atat pe site cat si pe forum. Fiecare actiune va avea ca si pana acum topicul ei, care va cuprinde descrierea in detaliu, date despre actiune, comentarile sau intrebarile vostre si in final feed back-urile participantilor.

Nu o sa mai apara catalog in versiunea print, dar veti gasi in permanenta pe site toate detaliile pe care le-ar cuprinde acesta. O sa descriu in detaliu modalitatea de informare, asta dupa ce Bogdan va reusi sa ma ajute si de aceasta data cu postarea actiunilor pe site.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #175 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 11:38 »
Abia astept sa vad programul!Multumim ,Gigi,pt. tot ceea ce faci pt. noi!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #176 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 11:59 »
In ceea ce priveste insotirea si ghidajul grupurilor, am cateva precizari de facut. Anul acesta am facut efortul de a participa la aproape toate taberele Singles Camp. Am lipsit doar pe Ceahlau, acolo unde au ghidat Laura si Carmen si pe Cheile Nerei, unde coordonarea grupului a fost facuta de Adrian.
Si in acest an, grupurile din afara tarii au sa fie conduse toate de mine, am sa-mi programez activitatea de aici de la Sibiel, astfel incat sa-mi permita lipsa. O sa plecam tot cu microbuzul, tot condus de mine si am sa fac tot posibilul sa va fiu de asemenea si un ghid cat mai bun. Evident ca nu ma pot compara cu unul profesionist, dar ma straduiesc sa va ofer cat mai multe detalii despre locurile prin care trecem. 
Pentru actiunile din tara, foarte apropiate de cele de plecare in strainatate., pt a nu risca ceva care sa ma faca indisponibil de a conduce si a ghida, o sa solicit ajutorul celor cu care am fost in actiune, anul acesta. Evident ca o sa pregatim totul minutios, astfel incat sa nu apara probleme pe traseu. Vreau cu aceasta ocazie sa si incurajez pe cei care au veleitati de organizator sa faca un pas in sensul acesta. Pot fi de un real folos in cadrul SC, dar si, cine stie si in afara acesteia, ca si posibila alternativa de profesie.
Ce vreau sa transmit celor care se inscriu in astfel de actiuni, in care coordonarea se va face de altcineva decat mine, este ca organizatorul voluntar are nevoie de maximul lor suport si intelegere. Daca omul acela va fi imediat judecat pt anumite lucruri care par a fi gresite sau pt neexplicarea suficienta sau i se vor impune alte reguli decat cele stabilite, o sa se ajunga foarte repede la blocajul lui. Oamenii care nu sunt invatati cu presiunea si pe care sa fim cinstiti ca si voluntari nu au de ce sa si-o atraga, au sa cedeze foarte usor si o sa sufere un blocaj, nemaiputand fi suficient de atenti la program.
Eu sunt mai tabacit, desi ce sa spun si pe mine ma afecteaza, dar in aceiasi masura in care ma distreaza totusi. Am inteles ca remarcile vin din neintelegere nu din rautate si deci le tratez ca atare. Si nu ma ranesc, as putea spune ca doar ma sacaie. Dar pe cineva neobisnuit sa fie in centrul atentiei, cu lupa pusa pe el, percepand insinuante comentarii fara perdea din jur, cu siguranta, afecteaza si chiar raneste.
Deci astept voluntari, oameni care au simt organizatoric si care au participat cu mine la actiunea respectiva. Evident ca o sa fac in asa fel incat o sa fie scutiti de orice cheltuiala, solicitand locatiei, o gratuitate pt acestia.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #177 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 12:02 »
Mimi nu trebuie sa-mi multumesti, desi sunt bucuros ca munca mea este apreciata. Bucuria este si de partea mea in aceiasi masura in care este si a voastra cand participati la actiuni. Am vazut cu voi locuri extraordinare si care m-au incantat de-a dreptul. Mi-am verificat din nou puterile fizice la munte si pt la anul am sa fac tot posibilul sa nu mai raman in urma Eugeniei, asta bineinteles daca nu va mari strohul sau se va antrena si mai bine...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #178 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 09:25 »
In seara aceasta, au sa apara pe forum toate actiunile planificate pentru 2012. Cu exceptia Bulgariei, Nisipurile de Aur, acolo unde pana in ianuarie nu cunosc preturile de hotel, toate actiunile contin si tarifele aferente.
Un newsletter va anunta periodic actiunile care urmeaza. Foarte important este ca inscrierea sa se faca din vreme. Cel putin pt cea din Spania, la inceputul anului, in ianuarie trebuie achitat macar avionul, pt a fi siguri de tarif mic. Calculatia a luat in calcul acest nivel de pret. Excursiile mai lungi, cum ar fi in afara de Spania, Italia de sud, Italia de nord, Adriatica, Berlin - Cracovia si Austria, vor trebui sa aibe un numar minim de participanti pentru a se putea desfasura. Acesta este de 6. Nu cred sa nu atingem acest minim pt nici una dintre acestea, mai ales ca inca de anul acesta cativa dintre cei care au fost cu mine, vor sa mearga pe una sau mai multe dintre destinatiile noi.
Am sa insotesc si in acest an grupurile de afara, astfel incat sa ma asigur ca totul este ok pt ceea ce organizez.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #179 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 17:49 »
Workshop fotografie - ma intereseaza, e una din pasiunile mele! Stiu cate ceva, dar atat cat sa fiu trainer pentru nivelul 0, cat si trainuit pentru avansati.
Workshop film - ma intereseaza, de la nivel incepator!

Apropos de strategii de continuitate si evitarea "interferentelor", un exemplu: Fundatia Humana People to People face asa: stagiul 1 - training; stagiul 2 - practica de voluntariat; stagiul 3 - cei trainuiti au obligatia sa reia ciclul, intrand in ciclul 1, ca traineri.
Numai ca pentru asta, parerea mea este ca ar trebui facuta diferenta intre doua branse diferite Singles Camp: o comunitate turistica si o comunitate de practica.

Eu sunt dispusa sa ajut cu ce pot, daca e nevoie.