Autor Subiect: Unde mergem in vacanta Singles Camp?  (Citit de 320542 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #135 : Miercuri, 12 Octombrie 2011, 17:56 »
Votez si eu pt. Transalpina!
In plus,ce ziceti si de niste Vulcani Noroiosi(bineinteles intr-o alta iesire)?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #136 : Marți, 18 Octombrie 2011, 08:36 »
Am conturat in mare lista de actiuni pentru 2012. Urmeaza sa le asez in calendar, iar apoi sa le fac si calculatiile de tarife. Am retinut de anul acesta tot ce a avut ecou in comunitate si am adaugat cateva noi tipuri de actiuni. Structurava fi aceiasi: actiuni in tara, cu munte, cu Delta, cu vizitare, circuite in strainatate, combinatii de circuite cu sajur, asa cum a fost anul acesta Adriatica si probabil 2 - 3 sejururi.
Ce va rog pe voi este ca in aceste 2-3 saptamani in care lucrez la calendarul de actiuni, sa-mi trimiteti si propunerile voastre. Ceea ce urmaresc eu sa facem si la ce sa va ganditi sunt lucruri mai inedite, care in general nu pot fi facute in conditii de grup mare. Exista multe destinatii care comporta doar grupuri mici, asa cum organizam noi in SC. Si combinatia viztare + relax este ideala. Adica, avem o zona culturala sau istorica si apropiat una de baie, de urcat pe munte, etc
Propunerile vor fi postate la acest topic pt a fi usor de urmarit si analizat.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #137 : Marți, 18 Octombrie 2011, 13:46 »
Gigi, eu am facut o propunere pentru la anul ceva mai in urma. Oricum lumea voia Transalpina asa ca am mai adaugat ceva. Uite link-ul catre mesaj in caz ca nu l-ai citit:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg55288.html#msg55288

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #138 : Marți, 18 Octombrie 2011, 14:19 »
Transalpina a fost moda acestei veri in Romania la capitolul excursie de o zi. Va fi in mod cert una dintre actiunile de anul viitor, asta imediat dupa ce timpul este placut, pt ca daca este rece sau gheata si zapada pe traseu, nu e prea comod. Va fi o excursie de doua zile,  vreau sa prind mai multe obiective. Am in plan, printre altele, sa organizam o masa la o stana adevarata, acolo unde se poate bea jintita si cas proaspat. Sunt convins ca putini dintre voi nu au avut inca aceasta ocazie, de aceea m-am si gandit la ea. Este unul dintre punctele la care lucrez acum.

julia

• Vizitator
« Răspuns #139 : Marți, 18 Octombrie 2011, 22:37 »
ura...!!
vreau si eu sa beau jintita si cas proaspat!! dar ce e aia jintita?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #140 : Marți, 18 Octombrie 2011, 22:51 »
Jintita este zarul acela care rezulta din adunarea laptelui. Aduce un pic a iaurt dar are un gust extraordinar. Si cand il bei vara, in varf de munte senzatia de racorire este fantastica. Eu mergeam cu parintii si apoi cu prietenii din copilarie la o stana in drumul spre Suru si intotdeauna baciul de acolo ne dadea cate o cana de-aia mare de lemn sa bem din ea. Acum realizez cat a trecut de-atunci si cat de mult imi doresc sa ma intorc acolo. Anul acesta am trait una dintre cele mai frumoase clipe din ultimii ani, aceea cand am ajuns pe Vf Paltinul. Nu-mi iese din minte imaginea lui Iulian, a Eugeniei, a Cristinei, a lui Mimi, a lui Adrian, pravaliti in iarba de pe platoul de varf. Trecusem cu Elena ultimul hop si in fata mi se intindea o mare de munti. Grozava experienta. Anul viitor vreau sa ajung mai sus, asa ca dupa ce scap un pic de probleme ma apuc de antrenament si de ...slabit.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #141 : Marți, 18 Octombrie 2011, 23:00 »
gigi e o conditie sine qua non de a bea jintita numa` dupa ce ti-ai dat sufletul ? cele descrise de tine referitor la Vf.Paltinul suna grozav , dar eu nu cred ca asi mai avea puterea sa beau jintita dupa ce mi-am sufocat gatlicanul cu limba pe post de cravata . si tare m-as rcori cu o cana din zarul ala , dar o taruca mai la vale  ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #142 : Marți, 18 Octombrie 2011, 23:53 »
Stana este undeva in apropierea Jinei, pana acolo mergem cu masina, apoi cca o jumatate de ora - o ora de mers.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #143 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 01:08 »
a , pai daca-i asa , pazea Jina ca iute vin si eu !  :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #144 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 06:36 »
bravo puiule
pai ori suntem ciobani ori nu mai suntem

Offline briana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #145 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 17:14 »
  Gigi, te rog sa nu uiti ca ne-ai promis pe anul viitor continuarea execursiei in Italia (Roma, etc.). De asemenea, eu personal astept cu interes sa  stabilesti locatia pentru revelion. In principiu m-as inscrie pentru revelion, insa nu am primit nimic in mail si am tot asteptat sa vad ce ai hotarat.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #146 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 18:58 »
Si eu abia astept sa beau jintita!Pot sa ma inscriu de-acum?

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #147 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 20:05 »
si io vreau la...stana..:))...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #148 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 20:41 »
Briana, anul viitor vor fi doua circuite de Italia: unul pe care l-am facut impreuna si la care am sa fac o singura modificare. plus o zi la Milano, am simtit acolo ca ar mai fi fost nevoie de cel putin una si unul care are sa coboare in partea sudica, practic va incepe cu Roma.
Nu am luat inca decizia cu Revelionul. Am promis ca o sa o comunic zilele astea, dar n-am perfecta incredere pana nu vad cu ochii mei. Asa ca mai bine nu ma tin de cuvant si o mai lungesc 5-6 zile, decat sa aleg ceva care sa nu fie asa cum imi doresc pt Anul Nou. Saptamana viitoare plec sa vad cateva locatii la care m-am oprit si sa negociez direct cu proprietarii. Am sa va anunt. In principiu am sa inchiriez o locatie de 12 - 15 camere, cam aici este numarul celor care m-au anuntat ca doresc sa participe. Imi e teama sa ma hazardez sa ma arunc la ceva mai mare si sa nu o ocupam.
Anul viitor vreau sa organizez mai multe actiuni de munte, dinamice dar cu trasee nu foarte obositoare. Tara asta este tare frumoasa acolo sus si ar fi pacat sa nu-i cunoastem fiecare coltisor.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #149 : Joi, 20 Octombrie 2011, 09:08 »
Pentru trasee "acolo sus" pot sa recomand si eu Parcul National Cozia care este foarte frumos cu multe trasee si mai usoare si mai grele si care, cel putin acum doi ani, arata foarte bine. Se poate sta in Caciulata unde sunt multe pensiuni iar muntele poate fi combinat si cu vizitarea unor manastiri din zona absolut de exceptie. Mai mult, in Caciulata se poate face si o combinatie cu spa/ tratament pentru cei mai putin antrenati.
Acum eu stiu ca sunt multe idei de vacanta timp liber si bani de cheltuit sa avem!
Toate cele bune, Dana