Autor Subiect: Unde mergem in vacanta Singles Camp?  (Citit de 321059 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dali

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
Re: Unde mergem in vacanta Singles Camp?
« Răspuns #615 : Vineri, 18 Noiembrie 2016, 21:05 »
Suna bine. Cred ca va prinde la public :)

Offline viorica samoila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #616 : Duminică, 20 Noiembrie 2016, 18:10 »
Bafta multa  Gigi in organizarea acestei actiuni. Personal sunt interesata dar depinde foarte mult si perioada in care se organizeaza( vara eu am doar 5 zile de concediu de odihna)
Vio

Offline briana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #617 : Luni, 21 Noiembrie 2016, 15:48 »
 As mai incerca si eu odata, poate cu mai mult noroc  de data aceasta.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #618 : Luni, 21 Noiembrie 2016, 20:17 »
In iunie am sa organizez actiunea...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #619 : Marți, 22 Noiembrie 2016, 05:46 »
poate ca sunt un pic  :offtopic:, dar am vazut ca nu exista optiune de raspuns  acolo unde am vrut initial sa postez :) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.msg120578.html#msg120578

Indiferent unde mergem in vacanta Singles Camp, diferenta e data de scop, motivatie si de atitudine.

Calatorul este activ; el se straduieste sa mearga in cautarea oamenilor, aventurii si experientei. Turistul este pasiv; el asteapta sa i se intample lucruri interesante. El merge “sa vada”. (Daniel J. Boorstin)

:smitten:
Gigi, nu-i asa ca citatul asta merita transformat in motto pentru Singles Camp&Travel? Mi se pare ca reflecta atat de sintetic si totodata foarte frumos ceea si tu afirmi in diferite ocazii. Si, in cele din urma ceea ce ai inceput sa faci prin impartirea membrilor in Golden,  SC Member si Traveler. :applause:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #620 : Marți, 22 Noiembrie 2016, 06:48 »
Da, foarte sugestiv citatul... :) Am sa-l folosesc. Ii gasesc un loc potrivit.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #621 : Miercuri, 23 Noiembrie 2016, 17:05 »
Vorbind de citate, rolul lor si cum le putem folosi in grupul nostru, imi place unul postat de Tarca Laura:

Viata e scurta. Distruge regulile. Iarta usor. Saruta incet. Iubeste sincer. Razi cu pofta.
Si sa nu regreti niciodata ceva ce te-a facut fericit!

Are efect de inviorare...

Offline viorica samoila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #622 : Vineri, 25 Noiembrie 2016, 22:38 »
Buna Gigi, actiunile de anul viitor sunt cele stabilite sau pot aparea modificari? Sunt interesata de unele dintre ele si trebuie sa imi anunt de pe acum perioadele de concediu de odihna.
Vio

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #623 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016, 06:53 »
Sunt cele prezentate in tabel. Perioadele sunt "batute in cuie".

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #624 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016, 08:57 »
Gigi, ai scos de pe lista actiunea Tara lui Decebal si a Corvinilor    23 - 26 martie? Nu se mai face?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #625 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016, 10:13 »
Am mutat-o in septembrie. Am considerat impreuna cu Lidia ca va fi un pic prea rece...

Offline pinkpanthere

• Full Member
« Răspuns #626 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016, 14:10 »
Ok, voi fi in Islanda, ramane pe alta data.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #627 : Luni, 28 Noiembrie 2016, 20:41 »
Dupa evenimentul din Bucuresti, o petrecere foarte reusita cu cei de acolo dar si cu invitati din Braila, Galati, Ploiesti, Piatra Neamt etc... am decis sa organizam mai multe evenimente de acest gen si in Bucuresti, dar si in alte locuri in tara, incepand bineinteles cu locurile ce dau mai multi membri activi. In momentul de fata Braila - Galati si foarte apropiat, zona Moldova. Asa ca in martie - aprilie o sa avem o petrecere acolo la Braila - Galati, apoi o sa organizam un Cooking Camp in zona Moldovei. Am gasit si o locatie potrivita, urmeaza sa definitivam cu ei detaliile si sa vi le transmitem si voua pe site si forum. 

O sa urmeze si alte locuri in tara, si unul pe care-l vizez in mod special este zona Dobrogea de sud. Din Constanta vin si avem multi membri activi, de asemenea cred ca oricui ii face bine un pic de aer de mare, asa ca o sa petrecem si acolo o sambata/duminica.

Excursia la Iasi pe care o organizeaza Lidia va fi un bun prilej pt cei din tara sa cunoasca acel minunat oras si in acelasi timp sa se intalneasca la o petrecere cu cei din zona. 

Urmatorul nostru target este sa venim tot mai aproape de voi. Pe masura ce SC creste se creaza posibilitatea unor plecari grupate si actiuni zonale si din alte parti decat din Bucuresti. Depinde insa de participativitatea fiecarei zone...Tin mult ca la aceste intalniri sa vina cat mai multa lume, astfel incat sa se formeze acele nuclee locale pe care mi le doresc de atata timp...Se pare ca nu e departe momentul.. :)

Asta o sa dea posibilitatea tuturor din tara sa participe la anumite actiuni, comod si fara grija transportului...Ma gandesc in special la actiunile de socializare...

Offline pinkpanthere

• Full Member
« Răspuns #628 : Joi, 01 Decembrie 2016, 09:20 »
Eu m-am inscris. Sunt din Bucuresti. Sunt fana zona Vrancea. Problema mea este: cu ce ajung din Focsani in Soveja. Pentru Bucuresti-Focsani si retur exista variante de transport. Din Focsani, ma poate lua cineva si pe mine?

Offline Misona

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 291
« Răspuns #629 : Luni, 05 Decembrie 2016, 17:18 »
Dragilor,

Planificand deplasarile de anul viitor (si oficiale si in interes personal), am observant ca 30 noiembrie 2017 este joi si 1 decembrie 2017 este vineri, ambele fiind zile libere, asa ca putem organiza o frumoasa actiune SC de 4 zile  :yeah: :yeah: :yeah:

Ma gandesc, eu propun, Gigi decide :) la un tur de cetati medievale transilvanene si sa petrecem Ziua Unirii la Alba Iulia

Sau sa  mergem in noua actiune propusa de Gigi, cea cu mestesugurile?

Pentru aceia dintre voi care planifica concediile de anul viitor, zilele libere legale sunt:

1 ianuarie (duminic? ), 2 ianuarie (luni ) — Anul Nou

24 ianuarie (mar?i ) — Ziua Unirii Principatelor Române

16 aprilie 2017 (duminic?), 17 aprilie (luni) — Pa?tele

1 mai (duminic?) — Ziua Muncii

4 iunie ( duminic?), 5 iunie ( luni)— Rusalii - vedeti ca aici e programat Maramuresul de Gigi :), ajunge 1 zi CO pe 2 iunie si plecam 1-5 iunie cu SC

15 august (mar?i ) — Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie (joi ) — Sfântul Andrei

1 decembrie (vineri ) — Ziua Na?ional? a României

25 decembrie (luni ), 26 decembrie (mar?i ) — Cr?ciunul

Sau... alte idei pt o actiune SC de 4 zile in perioada 30 noiembrie-3 decembrie 2017? Poate fi si externa...
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)