Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (19/166) > >>

almi_gabi:
1.Italy:
Carnevale di Venetia, 6-16 Feb -   http://www.carnevale.venezia.it/
Venetia a fost destinatia care mie mi se pare deosebita. Am fost de 2 ori acolo dar am ratat carnavalul. As fi interesata de acest festival.

2.Germany:
Rhine in Flames:    http://www.rhein-in-flammen.com/
Mi se pare interesant.

admin:
Intre 13 - 15 februarie am sa particip la un congres de turism corporate la Praga, in calitate de hosted buyer, deci am servicile de cazare si masa gratuite. Nu insa si cele de transport. Foarte posibil ca pana atunci am sa-mi schimb masina pe care o am acum, preferand un microbuz mic cu 8 locuri. De la Praga am intentia sa plec spre Karlovy Vary, este doar o ora si jumatate distanta fata de capitala. Acolo urmeaza sa organizez pentru cateva companii mai multe actiuni motivationale, incentive-uri. Urmeaza sa am o intanire cu cei de Carlsbad Conention Bureau, o interfata turistica care ma va ajuta in actiunile de care aminteam. Relatiile pe care le am si la Praga si la Karlovy Vary sunt unele foarte bune, asa ca voi putea obtine niste tarife foarte bune in eventualitatea in care este cineva interesat de a veni impreuna cu mine in acea excursie. Se poate folosi oportunitatea de a transporta dus si intors 8 persoane si de asemenea puteti beneficia de facilitatile pe care le pot obtine pt cazare si extra servicii si ghidaj.
Daca sunt persoane interesate in acest sens trimiteti-mi va rog un mesaj personal sau un Email, dar asta in timp util pentru a putea discuta in ambele locuri.
Locatiile au SPA-uri ceea ce va reprezenta o solutie de back up pentru situatia in care vremea nu va fi cea mai buna. Oricum pentru a vizita Praga, pot sa discut cu agentia care organizeaza pentru participantii la congres sightseeing-ul si cu un tarif de 10 EUR sa se poata vizita orasul cu autocarul in conditii de confort excelente, cu opriri la obiectivele importante.
Nu este o actiune Singles Camp, este ceva privat deci puteti veni insotiti de cine doriti.

ihriel:

--- Citat din: admin din Vineri, 10 Decembrie 2010, 09:04 ---Intre 13 - 15 februarie am sa particip la un congres de turism corporate la Praga, in calitate de hosted buyer, deci am servicile de cazare si masa gratuite. Nu insa si cele de transport. Foarte posibil ca pana atunci am sa-mi schimb masina pe care o am acum, preferand un microbuz mic cu 8 locuri. De la Praga am intentia sa plec spre Karlovy Vary, este doar o ora si jumatate distanta fata de capitala. Acolo urmeaza sa organizez pentru cateva companii mai multe actiuni motivationale, incentive-uri. Urmeaza sa am o intanire cu cei de Carlsbad Conention Bureau, o interfata turistica care ma va ajuta in actiunile de care aminteam. Relatiile pe care le am si la Praga si la Karlovy Vary sunt unele foarte bune, asa ca voi putea obtine niste tarife foarte bune in eventualitatea in care este cineva interesat de a veni impreuna cu mine in acea excursie. Se poate folosi oportunitatea de a transporta dus si intors 8 persoane si de asemenea puteti beneficia de facilitatile pe care le pot obtine pt cazare si extra servicii si ghidaj.
Daca sunt persoane interesate in acest sens trimiteti-mi va rog un mesaj personal sau un Email, dar asta in timp util pentru a putea discuta in ambele locuri.
Locatiile au SPA-uri ceea ce va reprezenta o solutie de back up pentru situatia in care vremea nu va fi cea mai buna. Oricum pentru a vizita Praga, pot sa discut cu agentia care organizeaza pentru participantii la congres sightseeing-ul si cu un tarif de 10 EUR sa se poata vizita orasul cu autocarul in conditii de confort excelente, cu opriri la obiectivele importante.
Nu este o actiune Singles Camp, este ceva privat deci puteti veni insotiti de cine doriti.

--- Terminare citat ---

Ne poti da un cost estimativ pentru excursia asta, m-ar interesa in principiu :)

admin:
Nu pot sa dau nici un detaliu despre tarif, pt ca nu l-am solicitat pana acum. In principiu, plecam maxim 4 persoane, pt ca inca nu am schimbat Jeep-ul cu microbuzul de care ma legam pt a face un minigrup. Doua persoane sunt deja, deci mai este inca un loc. Practic are sa se stea la Praga doua zile si doua la Karlovy Vary. Am sa revin cu detalii, pt ca urmeaza sa transmit un Email cu cerere de tarif. Pt drum, practic are sa se imparta motorina la 4 persoane, deci cheltuiala de transport este minima.

Brandy:
Tema de gandire .... ma tenteaza rau .....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă