Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Ela58:
Îmi plac inițiativele voastre.
Întrucât sunt foarte ocupată, mă interesează mai ales activități de week-end, precum și cele din lunile iulie sau august, când pot avea concediu. Urmăresc discuțiile celor cu mai multă vechime în acest grup. Eu sunt nouă și încă nu intervin și cu opinii, dar mă interesează dacă sunt mai mulți membri și din zona Moldova. Pentru mine, distanța e destul de mare pentru locații din Ardeal. Îmi place nespus zona și oamenii din Ardeal, în general, de aceea m-am și înscris la revelion în Tg. Mureș, dar ca să ajung acolo, voi avea nevoie de minim 6 ore. Așa încât, :) mă rog să nu ningă din abundență, deși de obicei ne dorim sărbători de iarnă cu zăpadă.
estera:
Buna, dragilor!!!
Sunt de acord cu tine, Rami :smitten:, am gasit Singles Camp de un an si trei luni, am fost doar in 4 excursii interne, dar in fiecare am descoperit un oras pe care probabil de una singura nu l-as fi vizitat: Odorheiu Secuiesc, Tulcea, Vatra Dornei, Bucuresti...
Imi doresc si eu la primavara iesiri in weekenduri cu descoperiri de orase .
Va pup pe toti si va multumesc inca o data ca existati!
admin:
O sa lansam mai multe excursii de week-end incercand sa acoperim aproape toata tara. Pana in luna decembrie o sa apara cele de iarna-primavara, apoi dupa 10 ianuarie cele de vara. Nu lansam mai repede pt ca apar foarte multe razagandiri, probabil datorita inscrierilor de impuls. Asta da de lucru inutil in agentie si incerc sa evit pe cat se poate asta, pentru ca stiu ce volum de lucru e acolo...
Mai avem de lucru destul de mult si la externe, o sa continui insa doar cand vin din Japonia, dupa 19 noiembrie. Probabil ca saptamana aceasta mai lansam China, Portugalia, Kopaonik, Coasta de Azur, Maroc. Nu cred sa reusesc mai mult...At fi grozav sa pot si pe acestea...
Pt anul viitor am in pregatire la extern doua destinatii in premiera: Tarile Baltice in croaziera si Madrid + Dominicana. In schimb fata de ce am promis, a trebuit sa renunt la Seychelles (nu se mai fac croaziere in Indian), croaziera in fiorduri (poate insa sa o fac in locul Irlandei, pt ca acolo Brexit-ul nu este clar...) si la excursia in Germania-Austria, asta pt ca in august trebuie sa ma dedic mai mult nepotelului, care va fi atunci in vacanta.
gvbarbu:
Buna,
Am vazut evenimentele propuse pentru la anul.
Deocamdata, pentru intern, cam ..."subtire". Astept cu nerabdaresa mai treaca ceva timp, sa vad ce ne propune Admin Gigi.
Pana atunci, va salut cu drag!
Rentzi:
La intern apar cele mai multe in Ianuarie.
Ai echipamentul pregatit si portofelul plin? :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă