Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
steliana:
@magnolia, apai... io miss (de la) bucuresti!
suna fain rau ce povestesti tu dar eu vreau fara cele a lu hartmann
amu... pe nov. si dec. facut-am planu
dar ma gandeam spre...paste....
daca tot bat drumul pana acolo sa stau si eu macar cateva zile la panda de un extraterestru.... ;)
magnolia:
:D :D :D apreciez efortul de a-ti ardeleniza mesajul. ai reusit.
ok, putem sa ne gandim la un weekend in chei si la salina pentru primavara.
in salina temperatura e constanta, putem merge oricand. asa ca ar putea fi si in iarna,
sa zicem cu cazare in regim de agroturism undeva unde sa ne faca spectacol cu mamaligi, branze si carnati. vedem ce zice si Gigi, sa se mai elibereze si el un pic si facem un brain storming.
ca sa-i raspund si saturnianului, desigur ca fiecare membru poate opta ce informatii face publice. mie, de exemplu, mi se pare normal sa fac public faptul ca am 38 de ani, sunt femeie si locuiesc in cluj. nici mama nu si-ar da seama ca despre mine-i vorba, daca asta e marea problema cu secretomania.
doamneeeeeeeeeeeeeeeee, ce romani pot fi romanii care traiesc in romania !!!!!!!!!!!!!!
va pup.
sa aveti o zi faina
steliana:
cu o fata faina ca tine.... ziua devine si mai faina! :-*
cami:
Dar ceva mai accesibil pentru locuitorii capitalei, nu se face?
Personal, mi-e anapoda sa bat drumul pana la Sibiu pentru 2 zile.
admin:
Ti-as putea raspunde Cami, dar nu stiu la ce actiune te referi cand mentionezi de Sibiu. In acest oras nu s-a organizat si nici nu este de perspectiva vreo tabara deci nu inteleg ce vrei sa spui prin a bate drumul pana acolo. Daca esti din Bucuresti, trebuie sa stii ca exista 4 cluburi SC, care-si organizeaza propriile actiuni, multe in Bucuresti sau zona. Ai aflat de ele?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă