Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
wonderland:
Remember86, frumoasa intrare. :thumbup: chiar daca ii statea si mai bine la topicul Prezentare nou-intrati.
Oricum, nu uita sa lasi un semn si la Croaziera din iunie. E important sa incepeti sa dialogati pe topicul excursiilor la care v-ati inscris. Calatorii frumoase sa ai! Desi, ai vazut, nu prea sunt actiuni in care leneveala pe nisip sau inotul sa fie elementele centrale.
CristinaIonescu:
eu nu am fost pe Transalpina si mi-as dori sa o fac.
poate se va trece in planurile viitoare.
admin:
Chiar daca nu raspund, citesc ceea ce se scrie aici, imi notez si cand fac planul pentru un an nou de excursii, revad propunerile voastre. Multe din ele au fost deja organizate, dar nu s-au mai reluat. Transalpina am facut-o acum cativa ani, la fel si coborarea de pe Tranfagarasan pe partea sudica, cu vizitarea obiectivelor de acolo. De ce nu le-am mai reluat? La Transalpina in primul rand datorita posibilitatilor reduse de cazare in standardul nostru si in conditiile de twin. Ranca este un dezastru de statiune, nu cred sa mai fi vazut un amalgam atat de neinspirat de case de vacante, alaturi de facilitati de cazare, iar pe partea cealalta, Jina, din pacate nu ofera poibilitati de cazare de grup. Transfagarasanul am vrut sa-l faca anul acesta cu cazare in zona de sud, dar tarifele sunt acolo chiar speculative pentru perioada de vara.
Sunt multe locuri extraordinar de frumoase in tara, dar multe dintre ele sufera de lipsa infrastructurii, nu doar de acces ci si a celei de cazare. Ma lovesc mereu de imposibilitatea de a gasi ceva potrivit in zona...
Monica Mo:
Ati luat in calcul si Iasiul? E doldora de istorie... cultura si poezie...
admin:
Am facut Iasiul si va fi repetat. Inca nu e lansat pt 2019.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă