Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
ioanabil:
Gigi preconizati in 2019 pt. excursiile interne sa se poata folosi si tichetele de vacanta, eu am primit anul acesta tichete valabile un an si as dori sa le folosesc tot la excursiile din SC.
admin:
Pt tichete de vacanta este nevoie de un contract cu emitentii, pentru a le putea apoi valorifica. Pt asta insa este nevoie de timp si un pic de analiza. Daca ati vedea ce este in aceste zile in agentie v-ati da seama ca este imposibil de gasit si 5 minute. Din pacate mare parte din timp se pierde acolo pt modificari la liste, inlocuiri, renuntari etc. Orice interventie trebuie facuta manual, iar noi am gandit sistemul online...
O sa vedem in toamna, cand se mai linistesc lucrurile si ne putem face un pic de timp. cum sta treaba cu tichetele de vacanta, stiu ca trebuie gasita o rezolvare pentru a ajuta pe cei care beneficiaza de astfel de instrumente,
admin:
Referitor la Japonia, pentru care multa lume asteapta informatii. Din pacate toate ofertele pe care le-am primit pana acum nu se incadreaza in ceea ce-mi doresc eu sa fac pentru aceasta excursie. Nu vreau sa dau lucrurile peste cap, sa le grabesc doar din dorinta de a finaliza si lansa ceva. Asa ca, mai chibzuiesc. Excursia in Japonia se va face cu siguranta anul viitor, fie in perioada anuntata, in luna mai, fie in toamna, dar 100% se va face. Eu sper sa am un raspuns pozitiv cand ma intorc din Portugalia, am sa folosesc acea plecare pentru o intalnire care-mi va da niste repere mai sigure si sper mai bune.
dauina:
Si poate iti faci timp, printre picaturi, sa studiezi si Insulele Feroe. Stii tu, ti-am mai spus... ;)
Si cum ai prins curaj si ai ajuns si in Caraibe, te mai las un pic...pana la America de Sud! Peru, stii si despre asta c-am discutat!
Hai te pup, zboruri fara turbulente!
admin:
Peru este visul meu de copil. Asa ca o sa ajungem acolo. Feroe, m-am uitat un pic atunci cand am sosit dar nu am dus lucrurile mai departe...Intr-o perioada mai linistita o sa incep sa ma documentez...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă