Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
admin:
Pentru 2019 avem in plan o multime de excursii externe. Printre cele noi, pe care urmeaza sa le face prima oara:
1. Tailanda - in ianuarie. A fost deja lansata si locuri s-au ocupat
2. Vietnam - Cambogia - la inceputul lunii februarie. Urmeaza ca pana la Pasti sa fie lansata
3. Croziera in Caraibe (alta decat cea de Cuba 2018)
4. Japonia - cel mai probabil in a doua jumatate a lunii mai 2019. Lucram la organizare si imediat ce avem detaliile o sa vi le prezentam pe forum
5. Madagascar
6. Barcelona + croaziera pe Mediterana
7. Milano + Lacurile Como, Maggiore, Varese
8. Tenerife - septembrie 2019
10. Innsbruck - Cortina D'Ampezzo - Dolomiti
O sa reluam, dar intr-o varianta un pic modificata:
11. Sardinia + La Maddalena + Corsica (Bonifacio + Porto Vechio).
12. Sicilia
13. Munchen, Alpii si Castelele Bavareze
14. In Alpii Austrieci
15. Muntenegru + Dubrovnik
16. Croatia cu plecare din Timisoara
In discutie:
17. Castelele Franceze
18. Toscana rurala si pitoreasca
19. Provence
20. Targuri de Craciun romantice in Bavaria
Vom pastra si o parte din destinatiile mai vechi:
20. Madeira
21. Insulele Azore
22. Islanda - in a doua jumatate a lunii septembrie pentru a avaea sansa de a prinde aurora boreala
23. Maroc - cel putin de 2 ori (in desert si in toamna turul cultural)
24. Madrid, Toledo, Segovia
25. Praga
26. Balcic - 2 ori
27, Lovech - 2 ori
28. Capadoccia - minim de 2 ori
29. Istanbul - minim de 3 ori
30. Veliko - 2 ori
31. Croziera cu guleta - 2 ori
32. Bruxelles
33. Cinque Terre
34 Hajduszboszlo ( o data vara si o data toamna, in octombrie)
35 Samothraki
36 Bansko
37 Kopaonik
Posibile:
38 Cuba 2019
39. Scotia
40 Norvegia
Dupa cate vedeti un calendar cu cca 50 de excursii. O multime de destinatii, o multime de posibilitati de alegere, ca tip de excursie, ca perioada.
O sa incepem lansarile mai devreme decat anii trecuti, pentru a va ajuta si mai mult in alegere si planificare.
Rentzi:
:o :faint: :buck2:
adda:
Wow... ::) ::)
pinkpanthere:
Seara buna!
Foarte bine faci Gigi ca ne spui din timp cam ce se va face. E vorba ... la unii si de planificarea concediilor.
Ma bucur ca reiei Sardinia. Imi spusesei ca nu se mai face. Cat despre Provence ... :applause: ... ma uimesti ... ca te-ai gandit! TOUCHE!
In masura in care se poate, sunt sigura ca ne vei spune si perioadele cu aproximatie. La sfarsitul lunii octombrie trebuie sa dau planificarea de CO.
Sunt fana lavanda. Cartile lui Peter Mayle sunt in colectia mea, am citit tot ce a aparut in Romania (extraordinar englezul asta care s-a hotarat sa traiasca in Provence)! Cine stie, poate ne reuseste o vizita cand sunt campurile de lavanda in toata splendoarea lor.
Alintata:
M-ai dat gata cu planurile pentru Franta...Ma tot gandeam cum sa ajung acolo intr-o companie placuta, asa cum sunt grupurile Singles Camp! In rest, ai un calendar atat de bogat, ca mi-ar mai trebui vreo 10-15 ani de...vitalitate, ca sa pot ajunge peste tot unde imi doresc! Sau, sa castig lozul cel mare si sa particip la cel putin 5 excursii externe pe an!
Iti multumesc, Gigi! Sa ai Sarbatori luminate, sa fii sanatos si sa ne fii alaturi multi, multi ani!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă