Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (136/166) > >>

ESTELU:
Buna la toata lumea

vom fi vineri 23 iunie la OMV la  7:15 cu ochii dupa un OPEL albastru
 pe curand ,
 cu mult drag

wonderland:
Estelu, ai incurcat...ferestrele, ca sa nu zic borcanele si risti sa nu fie vazut, de cei interesati, mesajul tau.
Am mutat eu postarea ta la excursia din Ciucas,

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2427.105.html

admin:
Am sa postez aici programul excursiilor externe, ghidate de mine, pe 2018. Urmeaza apoi sa completez cu cele ale Lidiei, ale lui Gabi si Iulian. Si foarte posibil cu cele a inca doi noi colaboratori...

In acest moment nu pot da tarife, se lucreaza la zboruri, la cereri de oferte, la calculatii. Pe masura ce vor fi finalizate vor fi afisate deja pe site, nu o sa astept indeosebi in cazul catorva, ziua devenita traditionala de lansare, adica 1 noiembrie.

La cele pe care le-am mai facut puteti lua ca reper tarifele vechi, o sa incercam sa ne incadram in ele.

Cum procedam: consideram inscrierile deschise, urmand ca cei care doresc sa se inscrie sa-si transmita intentia pe office@singlescamp.ro. IN ACEST MOMENT SE POT INSCRIE DOAR CEI CARE AU PARTICIPAT LA CEL PUTIN O EXCURSIE IMPREUNA CU NOI.

In urma inscrierilor, in agentie se vor crea liste - tabel pentru fiecare dintre actiunile de mai jos. La lansarea efectiva (atunci cand vor avea definitivate tarifele) se va relua procesul de inscriere normal, pe site, dar se va tine cont de prioritatile create prin inscrierea facuta acum.

La inscriere nu uitati sa completati cu toate datele: Nume, prenume, oras, numar de telefon, actiunea la care doriti sa participati.

Calendar actiuni externe Singles Camp 2018:

1. Vacanta cu zapada, schi si voie buna: Bansko 10 - 15 ianuarie. 18 locuri.

2. Schi si SPA la Kopaonik 24 - 28 ianuarie. 30 locuri

3. Hajduszboszlo 14 - 18 februarie 18 locuri

4. Vietnam - Cambodgia 1 - 13 martie 16 locuri

5. Cuba (sejur HB 5 zile Varadero, vizitare Havana) + Caraibe cruise (7 nopti all inclusive) - sfarsitul lunii martie 20 locuri

6. Maroc (Casablanca, Marrakesh, Ourzouazate) + sejur Agadir + Sahara (cu camilele in desert) 11 - 20 aprilie - 30 locuri

7. Sicilia 28 aprilie - 6 mai - 8 locuri

8. Andalucia (Cordoba - in timpul festivalului florilor, Malaga, Ronda, Granada, Sevilla  + Gibraltar) 18 - 26 mai 25

9. Cinque Terre 1 - 8 iunie 8 locuri

10. Insulele Azore 15 - 24 iunie 8 locuri

11. Portugalia circuit (Lisabona, Porto, Fatima, Nazare, Obidis, Sintra, Cabo da Roca) + sejur Cascais sau Algarve (urmeaza sa astabilim curand) - 2 - 10 iulie 25 locuri

12. Irlanda 20 - 28 iulie 18 locuri

13. Islanda 6 - 12 august 8 locuri

14. Madeira 19 - 27 august - 16 locuri

15. Maroc capitale imperiale (Tangier - Chechafouen - Fez - Mehnes - Casablanca - Marrakesh) + sejur Agadir 2 - 11 septembrie 30 locuri

16. Zanzibar + Tanzania (Parcul National Mikumi)  21 septembrie - 2 octombrie - 10 pers

17  Praga + Karlovy Vary 9 - 15 octombrie - 17 locuri

18. Madagascar 22 octombrie - 1 noiembrie 10 locuri

19. Madrid - Toledo 13 - 18 octombrie - 25 locuri

20. Thailanda + Puket 10 zile 1 decembrie 20 locuri
-----

Total 360 locuri....

Subiectul este blocat, nu incercati sa scrieti. Am facut asta pentru a ramane aceasta postare ultima....

admin:
Stiu ca am creat asteptari si ca multi isi doresc sa calatorim impreuna in 2018. Din pacate au fost lucruri care m-au facut sa re-evaluez totul si in final m-au determinat sa renunt la mai multe actiuni pe anul viitor. In foarte scurt timp o sa va anunt care vor fi actiunile pe care le trec de la "dorinta" la "anulare".

Prima renuntare este Vietnam-Cambodgia. Va dau si explicatia: daca o actiune simpla, explicata, cu istoric aici nu a fost inteleasa, nici ca profil, nici ca echipament, nici ca asteptari, atunci ce sa ma astept de la Vietnam? Am mai explicat, ca singura motivatie a actiunilor mele este reactia de multumire pe care o vad pe chipul celor cu care calatoresc. Cine ma cunoaste imi stie situatia materiala, intelege ca efortul meu nu este pt bani...

Am sa revin curand.

admin:
Dupa cate vedeti am inceput sa lucram la vacantele 2018. Lansarea se va face mai intai la externe, pentru cele la care insotitor de grup o sa fiu eu si de asemenea la cele mai apropiate (schi in ianuarie). Le-am lasat pe forum in stadiul de "in lucru" pana ce primim de la colaboratori cotatiile de cazare, transport, ghidaj si pana cand guvernul se va exprima clar cu privire la modul de impozitare a firmelor pe 2018.

Pana acum, din dorinta de a arata cat mai multe locuri, cat mai variate, cu cat mai mare flexibilitate, am creat posibilitatea unor grupuri mici, in destinatii speciale, la care agentia nu avea nici un beneficiu, ci doar costuri, iar eu ca si insotitor de grup in afara de faptul ca aveam platita cazarea si transportul imi suportam tot ce tine de intrari si masa si nimic altceva...Daca insa, legea de impozitare va lua forma propusa, cu taxare a cifrei de afaceri, nu o sa mai putem oferi acelasi lucru...Din pacate! O sa apara cateva modificari si organizatorice si de tarif. Dar sa nu anticipam, speram ca PSD-ul isi da seama de masura care va ingropa mii de firme si va reanaliza...Si atunci revenim si noi pe fagasul cunoscut...

Asa cum anticipam in ultimul mesaj, am renuntat la unele dintre promisiuni, din diferite motive. Cambodgia - Vietnam este o destinatie pe care o s-o abordam dar in 2019, cu asigurarea ca toata lumea care se inscrie intelege ce tip de destinatie este. Madagascarul  are alerta de calatorie de nivel 2, dupa ce peste 40 de persoane au murit de ciuma, deci nici vorba sa mergem acolo asa cum ne propusesem. Sicilia este o excursie 8 + 1 si cel putin anul viitor nu mai organizam excursii in tiparul acesta numeric. Cinque Terre (la care asteptam confirmarea Blue Air ca mai organizeaza in 2018 zboruri pe acea destinatie), Azore si Islanda le vom organiza cu doi insotitori de grup - eu si Lidia. Va fi practic si o...predare de actiuni, urmand ca incepand cu 2019 aceste destinatii, la care se vor adauga Maroc, Madeira si Praga sa fie organizate cu ea ca si insotitor de grup.

Am cerut colaborarea cu partenerii nostri din Casablanca pentru 3 excursii in Maroc. Aceasta tara a devenit o destinatie foarte cautata, foarte dorita si foarte important - mai sigura decat multe destinatii europene! Asa ca cel mai sigur (asteptam acum raspunsuri) vom avea Maroc - Sahara in aprilie si Maroc clasic in septembrie si octombrie - cu cateva modificari intre cele doua.

Daca o sa consultati lista de la mesajul de pe acest topic, din 21 iunie si faceti modificarile pe care vi le-am expus mai sus o sa aveti lista excursiilor in care urmeaza sa fiu insotitor de grup in 2018.

Pentru rezervarea locurilor o sa tinem cont de listele formate deja, consultand in primul rand pe cei care v-ati transmis intentia de participare. Apoi vor avea prioritate cei vechi si cei care contribuie la forum cu imagini si descrieri (care la fel ca anul trecut vor avea un discount de fidelitate). Doar dupa ce cei vechi o sa aiba ocazia sa-si aleaga o sa deschidem rezervarile si pentru cei care nu au mai fost impreuna cu noi...

Cu Lidia Mandache am stabilit calendarul de excursii la care o sa colaboram, ea o fie prezenta ca insotitor de grup sau co-insotitor de grup la urmatoarele excursii externe:

Bansko 19 - 24 ianuarie ca tour leader
Cinque Terre 1 - 8 iunie impreuna cu mine
Azore 15 - 23 iunie - impreuna cu mine, conducem fiecare cate un microbuz
Amsterdam 18 - 21 iulie ca tour leader
Islanda 5 - 12 august  impreuna cu mine, conducem fiecare cate un microbuz
Madeira 19 - 26 august impreuna cu mine
Maroc 1 - 10 septembrie impreuna cu mine
Maroc 4 - 14 octombrie ca tour leader

si in tara:

Cooking Camp 30 mar - 1 apr. zona Praid - Sovata
Tinutul dacilor 28 apr - 1 mai
Canionul 7 Scari si Ciucas 18 - 20 mai.
Maramures 24-28 mai
Ceahlau 05-08  iulie
Calimani 26 - 29 iulie
Tara Luanei in septembrie
Iasi si R Moldova 28 iunie - 1 iulie ( de data asta Cricova si Orheiul Vechi)
Cooking Camp noiembrie
Tg Mures - 1 decembrie

Iulian Panescu, cu colaboratorul nostru la actiuni montane avem agreate in acest moment doar doua actiuni:

Schi la Kopaonik 24 - 29 ianuarie
Samothraki - inca nu am fixat data
Cu siguranta o sa sa se adauge multe actiuni, dar inca nu am reusit sa ne adunam si sa discutam...

Cu Gabi Lala, si cu Diana Lupu la fel urmeaza sa discutam asupra excursiilor la care vor fi insotitori de grup in 2018.

Pentru anul viitor mi-as dori mult sa abordez, in crestere, excursii de week-end cu plecare din Bucuresti. Aici am nevoie de sprijinul vostru si daca stiti, ati intalnit, ati cunoscut persoane cu profil potrivit pentru insotire de grup si ghidaj, cu atestare profesionala in domeniul turism, va rog sa-mi dati de stire sau sa ma puneti in conexiune cu el (ea).

Caut de asemenea un ghid cu care sa colaborez pe Grecia (insule inclusiv Creta), Cipru, Croatia, Muntenegru Daca stiti pe cineva dati-mi va rog urgent de stire! Sunt destinatii care se preteaza perfect la grupurile noastre, am avut sute si sute de cereri pe acele destinatii, dar atat mie cat si celor cu care colaborez ne este peste mana, foarte costisitor si obositor sa ajungem acolo.

Astept propuneri, contacte pe adresa mea de Email: office@singlescamp.ro.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă