Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
admin:
@stan_ana, o alternativa este Felix. Cealalta este Bucovina. La Felix, pt ca destul de multi mi-au spus deja ca doresc acolo, am sa aleg cel mai probabil o pensiune mai mare, am gasit ceva de 18 camere, deci pot participa pana la 36 persoane. Pana la jumatatea saptamanii viitoare are sa apara si oferta efectiva de zile, servicii si pret. Poti sa alegi care doresti dintre destinatii. Una este cu traditii, cu munte, cealalta are si scopul de a ne bucura de apa termala de acolo.
Saturnianul:
Pentru sezonul cald care va veni la anul ::), am citeva propuneri de destinatii ale viitoarelor tabere si excursii:
1. Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, o zona superba pentru amatorii de drumetii si peisaje salbatice, aflat la 30 de km de Oravita, la Sasca Montana (Caras-Severin).
2. Transfagarasanul - pentru pasionati de munte si sofat pe traseu montan :) De 8 ani de cind am permis visez sa conduc pe soseaua asta. Popas la cabana Bilea Lac.
3. Salina Turda
4. Insula lui Ovidiu - o locatie superba aflata pe lacul Siutghiol la 5 km de malul statiunii Mamaia si la 500 m de cel al orasului Ovidiu.
dadus:
La salina Turda am fost,pozele nu le-am descarcat inca ,intradevar este foarte frumos si este o destinatie,impreuna cu Cheile Turzii.
Pe Transfagarasan visez si eu sa merg,am inteles ca recent a intrat chiar in topul mondial al destinatiilor care trebuie vazute.
dadus:
Mai este un traseu mai spectaculos decit Transfagarasanul,vechiul drum construit de romani,care anul acesta am inteles ca l-au asfaltat si se circula super.Ca altitudine este mai sus decit Transfagarasanul.se merge undeva pe la Obarsia Lotrului si se trece in Ardeal.Nu cred ca apare pe nici o harta ,era drum forestier pana acum,o sa ma mai interesez.
oricum avem locuri frumoase la noi,trebuie doar sa le descoperim.
luciamanta:
Doamne, Saturnis, fantastice locuri! Trebuie sa ne mobilizam anul viitor! Multumim, Bogdan!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă