Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Emilia Mihailescu:
Ok. Astept si lansarea excursiei din luna august si ma hotarasc pe care o prefer. Multumesc.
AFREM NICOLETA:
Buna ziua ! In zona Maramures nu este nici o excursie ?
admin:
Este Nicoleta. Adica va fi. Este in calendarul pe care l-am prezentat pe acest topic si am explicat intarzierea lansarii astazi dimineata, pe alt subiect, la New Entry. Este vorba despre o schimbare organizatorica pe care o aplic catorva excursii, astfel incat sa pot mari numarul de locuri, fara sa afectez atmsofera de intimitate. De aceea excursiile interne sunt in stand by si nu apar inca pe forum si site. Noile locatii asupra carora m-am oprit si am cerut cotatii sunt ocupate cu Craciunul si Revelionul, asa ca doar dupa 3 ianuarie am sa reincep lansarea de excursii interne.
In premiera va spun ce incerc sa fac: excursia din Maramures sa aiba 3 plecari: Iasi, Timisoara si Bucuresti, 3 trasee prin tara care ar crea posibilitatea conectarii mai multor orase... :)
eugenandrei:
Si eu vreau sa merg in Maramures la anul dar vineri se fac programarile de concediu si inca nu stiu ce sa fac. :-[
admin:
Ca reper am comunicat aici pe topic perioadele si actiunile. Derulati in urma si gasit toata lista.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă