Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (126/166) > >>

admin:
Am mutat-o in septembrie. Am considerat impreuna cu Lidia ca va fi un pic prea rece...

pinkpanthere:
Ok, voi fi in Islanda, ramane pe alta data.

admin:
Dupa evenimentul din Bucuresti, o petrecere foarte reusita cu cei de acolo dar si cu invitati din Braila, Galati, Ploiesti, Piatra Neamt etc... am decis sa organizam mai multe evenimente de acest gen si in Bucuresti, dar si in alte locuri in tara, incepand bineinteles cu locurile ce dau mai multi membri activi. In momentul de fata Braila - Galati si foarte apropiat, zona Moldova. Asa ca in martie - aprilie o sa avem o petrecere acolo la Braila - Galati, apoi o sa organizam un Cooking Camp in zona Moldovei. Am gasit si o locatie potrivita, urmeaza sa definitivam cu ei detaliile si sa vi le transmitem si voua pe site si forum. 

O sa urmeze si alte locuri in tara, si unul pe care-l vizez in mod special este zona Dobrogea de sud. Din Constanta vin si avem multi membri activi, de asemenea cred ca oricui ii face bine un pic de aer de mare, asa ca o sa petrecem si acolo o sambata/duminica.

Excursia la Iasi pe care o organizeaza Lidia va fi un bun prilej pt cei din tara sa cunoasca acel minunat oras si in acelasi timp sa se intalneasca la o petrecere cu cei din zona. 

Urmatorul nostru target este sa venim tot mai aproape de voi. Pe masura ce SC creste se creaza posibilitatea unor plecari grupate si actiuni zonale si din alte parti decat din Bucuresti. Depinde insa de participativitatea fiecarei zone...Tin mult ca la aceste intalniri sa vina cat mai multa lume, astfel incat sa se formeze acele nuclee locale pe care mi le doresc de atata timp...Se pare ca nu e departe momentul.. :)

Asta o sa dea posibilitatea tuturor din tara sa participe la anumite actiuni, comod si fara grija transportului...Ma gandesc in special la actiunile de socializare...

pinkpanthere:
Eu m-am inscris. Sunt din Bucuresti. Sunt fana zona Vrancea. Problema mea este: cu ce ajung din Focsani in Soveja. Pentru Bucuresti-Focsani si retur exista variante de transport. Din Focsani, ma poate lua cineva si pe mine?

Misona:
Dragilor,

Planificand deplasarile de anul viitor (si oficiale si in interes personal), am observant ca 30 noiembrie 2017 este joi si 1 decembrie 2017 este vineri, ambele fiind zile libere, asa ca putem organiza o frumoasa actiune SC de 4 zile  :yeah: :yeah: :yeah:

Ma gandesc, eu propun, Gigi decide :) la un tur de cetati medievale transilvanene si sa petrecem Ziua Unirii la Alba Iulia

Sau sa  mergem in noua actiune propusa de Gigi, cea cu mestesugurile?

Pentru aceia dintre voi care planifica concediile de anul viitor, zilele libere legale sunt:

1 ianuarie (duminic? ), 2 ianuarie (luni ) — Anul Nou

24 ianuarie (mar?i ) — Ziua Unirii Principatelor Române

16 aprilie 2017 (duminic?), 17 aprilie (luni) — Pa?tele

1 mai (duminic?) — Ziua Muncii

4 iunie ( duminic?), 5 iunie ( luni)— Rusalii - vedeti ca aici e programat Maramuresul de Gigi :), ajunge 1 zi CO pe 2 iunie si plecam 1-5 iunie cu SC

15 august (mar?i ) — Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie (joi ) — Sfântul Andrei

1 decembrie (vineri ) — Ziua Na?ional? a României

25 decembrie (luni ), 26 decembrie (mar?i ) — Cr?ciunul

Sau... alte idei pt o actiune SC de 4 zile in perioada 30 noiembrie-3 decembrie 2017? Poate fi si externa...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă