Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (81/166) > >>

admin:
Nina_nicoleta suntem un pic atenti la ce citim si cum scriem, da?  ::) Ceea ce am solicitat eu in newsletter este o transmitere de intentie de participare, in scop de evaluare. Mi-ar fi de ajutor de exemplu pe Madeira sa stiu cam cati doritori sunt, daca Austria este interesanta si anul acesta, sa vad Portugalia cum sta, Scotia la fel....Asa as putea lansa cele mai asteptate actiuni si as echilibra un pic locurile la acestea...

Si "intentie" nu este egal "inscriere", a te inscrie la ceva inseamna ca accepti o oferta. Ori inca nici macar nu stiu ce actiuni o sa fac, de oferte nici vorba...Asa cum spuneam doar dupa 1 noiembrie vor aparea ofertele si se vor deschide rezervarile pt 2015, in primele saptamani pt cei vechi, continuand apoi cu cei noi...

Simona56:
Buna seara tuturor,
Nu stiu daca mi-am castigat dreptul de a-mi exprima intentia dar, in urma mail-ului ce l-am primit astazi, indraznesc.
As vrea sa particip la anul  la o actiune externa ( una singura) din urmatoarele trei, exprimate in ordinea preferintelor mele:
1 Andaluzia, Gibraltar, Maroc
2 Madeira
3 Sardinia si Corsica

EmBo:
Ma inscriu si eu ca rezerva la "Tarile nordice" (Emil B.). Daca renunta cineva dintre cei care si-au exprimat optiunea de participare pana acum, vin si eu.

Angela B:
Buna seara,
as vrea sa particip la actiunea Andaluzia, Gibraltar, Maroc

Necula Mihaela:
Buna seara!

Gigi, este important sa stim cam in ce perioada se desfasura actiunile externe propuse pentru anul 2015.
Daca stim perioada si intentia noastra de participare este mai realista.
Ce se mai aude cu Malta? O propunere pentru 2015...,Sicilia cu sejur in Taormina
Ma intereseaza Sardinia + Corsica cu sejur pe insula Ischia (in ce perioada este?)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă