Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (8/166) > >>

admin:
Da este bine plasata informatia. Oricum am sa revin luni cu o informare a celor aproape 500 de membrii ai comunitatii cu date suplimentare despre infiintarea cluburilor.

Felicia:
Am intrat pe site-ul EVZ si am citit despre poiectul Singles camps. Vreau sa protestez la adresa unei fraze:<Comunitatea „Singles camp”, alcătuită din persoane de 35-60 de ani, comunică pe forumul...>.Noi cei sub 35 de ani nu ne incadram in cadrul comunitatii? Sau cel care a scris articolul considera ca doar peste 35 ani poti fi singur. Se insala amarnic.
Oricum eu ma simt bine alaturi de voi si ma bucur mult ca a luat fiinta aceasta comunitate.

carmentoma:
Cred ca e vorba doar de o exprimare nefericita sau de cei deja inscrisi pana acum, care se inscriu in acest interval! Felicia, esti binevenita, cu atat mai mult cu cat ne cobori media de varsta!

carmentoma:
   Tot in Ev Z am citit ca se deschide club Singlecamp si la Ploiesti! Vreau amanunte, ca voi printre primii care se inscriu! Si orice fel de voluntariat fac , daca e nevoie de mine!

marlen_i13:
 Eu sunt din apropiere de Ploiesti si sunt interesata daca se deschide un astfel de club.
 Va rog sa ma anuntati si voi participa cu placere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă