Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
clara39:
eu nu am primit nimic....multe salutari Liei...
clara39:
..scuze....acum am reverificat si este....tare mult as vrea sa mai merg cu voi....daca se iveste ceva unde putem merge si noi...cu mare drag....o zi buna...
mihaela.nicolescu:
dar nu am inca nici o instiintare despre Maramures. Nici un avans , nimic ? sper din tot sufletul ca se face excursia...
admin:
100% se va face Maramuresul. Sunt destul de multi inscrisi acolo, in fiecare an au fost cereri cu mult peste locurile pe care le avem disponibile la Amethist. Samiza stie cand cineva este inscris la mai multe actiuni, are situatia si pe actiune, dar si per persoana. Si atunci ia in ordine actiunile pt care trebuie platit avansul. Sunt oameni in SC care participa pe an la 5-6 actiuni si atunci Samiza le ia pe rand avansul. In special daca sunt mai vechi sau si mai mult, i-a intalnit. Atunci are intr-un fel siguranta ca inscrierea este ferma si o considera atunci aproape ca pe o rezervare. Asta pana la un termen de siguranta. Cam asa functioneaza partea asta de avansuri de rezervari in agentie.
Pe newsletter nu aparea Maramuresul nu pt ca nu se tine ci pt ca nu se incadra in "Vacante cu locuri limitate" - adica actiunile la care aveam nevoie de raspunsuri urgente pt a stii cum sa mergem mai departe cu rezervarile, grup mediu sau mic - pt unele dintre acestea, pt altele cumpararea biletelor de avion devine o problema si atunci la fel, doream ca cei care mai intentioneaza (in plus fata de cei deja inscrisi) sa mearga (de exemplu in Andaluzia, Madeira, Portugalia, Irlanda - Scotia) sa se inscrie si macar la faza formala in acest moment.
In continuare newsletter-urile au sa se refere la cate o actiune - doua, nu o sa mai fie atat de generale...Ma bucur ca de data asta au ajuns la multa lume, cred ca la aproape toti.
Si apropo de actiuni si de desfasurarea lor. TOATE cele care au fost lansate se fac, nici o actiune nu este in pericol sa nu se tina. De fapt, daca ma gandesc bine, in 4 ani au fost doar 4 sau 5 actiuni pe care nu le-am facut: un workshop, art camp-ul de anul trecut, tabara de monoparentali de anul acesta - deci 3 actiuni foarte nisate si tin minte ca am mai inlocuit o Praga cu o Andaluzia, acum 2 ani parca. In rest am tinut tot ce am programat. Anul acesta Marocul - dar aceasta nu este o actiune lansata inca, este cu semnul intrebarii, inca nu am primit un raspuns de la partenerii andaluzi. Dar mai e timp.
mihaela.nicolescu:
totul este foarte limpede acum :yeah: astept cu rabdare urmatoarele actiuni !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă