Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
dianna:
Nici eu n-am primit niciunul din cele 2 mailuri. Sunt pe yahoo, m-am uitat si in spam.
admin:
Am si facut un prim pas. Am discutat cu cei de la EamilAgent, un serviciu specializat pe transmitere newslettere. Am sa-l probez 2-3 luni, sper sa functioneze corect.
Cu solutiile pe care le-am incercat azi si in decembrie, vad ca este aleator si necontrolat...
Oricum o sa reiau transmiterea acestui newsletter - sper sa nu supar prea tare pe cei care vor primi de doua sau trei ori acest mesaj...Imi cer scuze inca de pe acum... :-[:flori:
Ayouni:
nici eu nu am primit newsletter-ul respectiv nici pe adresa de yahoo si nici pe cea de hotmail. oricum, cea de pe yahoo mi-a fost vandalizata (hacked) saptamana trecuta, cu valul acela mare. dar s-a reparat in aceeasi zi.
wonderland:
eu l-am primit pe al doilea, cel mai probabil, azi, in spam, pe yahoo, pe laptopul meu proaspat devirusat si reinstalat....
maya:
Buna seara si un an bun la toata lumea.
Nici eu nu am primit nimic pana acum, dar ma gandeam ca fiind noua inca nu sunt in baza de inscrisi pe SC. Sper sa se rezolve aceasta problema deranjanta pentru gazdele noastre Gigi si Samiza care oricum au multe pe cap si nu mai trebuia si o alta problema. Si carora eu le multumesc pentru acest proiect.
Va urez tuturor sanatate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă