Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (60/166) > >>

admin:
Yes, unfortunately  :-[  I must make something... ???

Sa vad ce sistem mai sigur gasesc pe-aici prin jur...

Yahoo are un sistem antispam care din pacate blocheaza si newsletter-ele. Google-ul este mai permisiv, de aceea cei cu gmail primesc...E o intreaga poveste aici cu serverele care sunt autorizate sa faca mailing si a caror tranmiteri ajung cu siguranta in INBOX.

Daca cineva stie si foloseste Emailagent sau ceva de felul asta, sau cunoaste persoane care lucreaza in domeniul asta, un sfat sau un ajutor, ar fi binevenit... :flori:

Tatiana:

--- Citat din: Ana Maria din Joi, 09 Ianuarie 2014, 13:20 ---Eu folosesc Yahoo mail si monitorizez zilnic ce-mi intra in Inbox si in Spam. Daca spun ca nu am primit este pentru ca nu am primit.  :)  Ultimul newsletter SC primit este de pe data de 25 octombrie 2013 si se refera la primele actiuni lansate pentru 2014 (Spania si Portugalia).

--- Terminare citat ---

te cred si nu o lua personal :) cine stie cum stau lucrurile la nivelul miilor de membrii SC ....poate doar Gigi :)

Tatiana:

--- Citat din: admin din Joi, 09 Ianuarie 2014, 13:38 ---Yes, unfortunately  :-[  I must make something... ???

Sa vad ce sistem mai sigur gasesc pe-aici prin jur...

Yahoo are un sistem antispam care din pacate blocheaza si newsletter-ele. Google-ul este mai permisiv, de aceea cei cu gmail primesc...E o intreaga poveste aici cu serverele care sunt autorizate sa faca mailing si a caror tranmiteri ajung cu siguranta in INBOX.

Daca cineva stie si foloseste Emailagent sau ceva de felul asta, sau cunoaste persoane care lucreaza in domeniul asta, un sfat sau un ajutor, ar fi binevenit... :flori:

--- Terminare citat ---

nu stiu care din cele doua sisteme e mai securizat, cert e ca gmailul stie ca singlescamp nu e de arnucat la gunoi ;) (desi din cand in cand il baga in spam) pe cand yahooul imi primeste toate prostiile de  newslettere drept pt care nu il mai folosesc deloc :(

lucian:
Nu sunt  un expert dar din cate stiu daca pui adresa de email de la newsletter la contacte..atunci va intra la inbox si nu se va mai duce la spam.Asa si recomanda multe firme ce trimit emailuri...sper sa fie de ajutor

Cory:
Pe mailul de la Gmail am primit o singura data newsletterul ,
doar pe cel trimis  astazi.
(a si intrat  direct in Inbox ).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă