Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (59/166) > >>

admin:
Tocmai de aceea am renuntat la a mai plati o gramada de bani pt serviciul de newsletter. Am transmis acum, prin doua sisteme diferite (la unul inca ruleaza). Daca nu da rezultate nici unul atunci va trebui sa caut alta solutie. Informatiile acestea periodice sunt importante...

Tatiana:

--- Citat din: admin din Joi, 09 Ianuarie 2014, 11:41 ---Tocmai de aceea am renuntat la a mai plati o gramada de bani pt serviciul de newsletter. Am transmis acum, prin doua sisteme diferite (la unul inca ruleaza). Daca nu da rezultate nici unul atunci va trebui sa caut alta solutie. Informatiile acestea periodice sunt importante...

--- Terminare citat ---

eu le-am primit pe amandou pe gmail :)

recunosc ca au fost dati cand imi intrau in spam. nu stiu daca a fost o idee buna sa renunti la serviciul de newsletter; e mai usor sa spui ca nu ai primit un e-mail decat sa-l cauti sau sa-i raspunzi :(

admin:
Serviciul de newsletter era gazduit de o firma din Italia. La momentul acela cei din Romania care spuneau ca fac acest serviciu, nu garantau 100% intrarea in INBOX. Asa ca am platit acolo. Doar ca asa cum am mai explicat aici pe forum, acel soft-ul de transmitere o luase razna...Dezabonase persoane active, nu stiu pe ce considerent considerandu-le "dezabonate". Le-am dat nenumarate exemple dar spunea "totul e in regula". Eu am suficient de mult de lucru sa ma mai ocup si cu problemele altora, asa ca am renuntat la ei, nu la serviciul de newsletter. Dupa cate vezi asta fac in continuare transmit bilunar informatii... :) Doar ca nefiind testat, am intalnit situatii in care nu gasesc explicatia pt care newsletterele nu pleaca spre ei...I-oi da eu de cap pana la urma...cu ajutor sau fara... ::)

aprilie:
Ultimul newsletter pe care l-am primit este din 7 nov.

Ana Maria:
Eu folosesc Yahoo mail si monitorizez zilnic ce-mi intra in Inbox si in Spam. Daca spun ca nu am primit este pentru ca nu am primit.  :)  Ultimul newsletter SC primit este de pe data de 25 octombrie 2013 si se refera la primele actiuni lansate pentru 2014 (Spania si Portugalia).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă