Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (53/166) > >>

admin:
Anul acesta cand eram pe drum spre Spania, Gabi si Roxana mi-au spus de Ronda, gasisera pe net si li s-a parut interesant de vazut. Cum programul nostru era dens in parte de vizitare, ramasese doar posibilitatea de ajunge acolo, pe perioada afectata plajei, cea petrecuta la Torremolinos. Doar ca toata lumea cand s-a vazut la plaja si soare, dupa 6 zile de circuit, nu a mai prea avut chef de a se plimba in alta parte.

As fi curios si eu sa vad acel loc, luasem atunci pliante si gasisem pe youtube o prezentare (cea pe care o postez mai jos), este intradevar ceva deosebit.
Ronda, Andalusia, Spain in HD

Doar ca, la fel ca si in mai si septembrie, in perioada de vizitare a oraselor si asa timpul este scurt, fiind practic imposibil sa iesim din traseu. Solutia vizitarii ar fi in perioadele de sedere in Algeciras sau Costa del Sol. In Costa del Sol, perioada de sejur, nu mai avem la dispozitie autocarul, deci nu putem sa plecam sa vizitam decat cu mijloace de transport publice. Algeciras-ul ramane prin apropiere de Ronda, cea mai buna varianta. Sa vedem insa cum o sa stam cu timpul, pt ca o zi completa o avem pt Maroc, iar jumatatile de sosire si plecare, una este destul de scurta ca timp disponibil (venim din Sevilla) si una este afectata Gibraltarului, apoi drumului pana la Torremolinos. Vad ca cea mai buna si cred si ca unica solutie, vizitarea Rondei la plecarea din Gibraltar, dar asta va insemna o condensare a timpului de vizitare a Stancii.

Sper deci sa ajungem si la Ronda.... :yeah:

admin:
Multa lume entuziasta dupa actiunile din 2013! Ma bucur ca ceea ce am pregatit v-a placut!

Acum, pentru 2014, asa cum va spuneam, doresc sa scot o parte din actiunile pe care le-am desfasurat si sa le inlocuiesc cu altele noi. Dar o parte evident vor fi pastrate exact in forma in care s-au desfasurat, altele insa combinat ca program, primind elemente noi, cum ar fi de exemplu Sighisoara + calarie, Bucovina + Ceahlau.

In tara au sa se pastreze cu siguranta:
Carnavalul
Maramuresul
Tara Luanei
Cozia
Cheile Nerei
Delta Dunarii
Ziua recoltei

Pt afara, am sa retin de asemenea:
SPA-urile din Ungaria
Andalucia si Maroc
Portugalia
Adriatica

Am in vedere:
Austria iarna - la schi
Muntenegru + Coasta Dalmata - Dubrovnik
Scotia + Irlanda
Sardinia + Coasta Amalfitana + Insula Capri
Croaziera

In 2014 doresc sa organizez 3 minivacante pentru monoparentali si copii.

Daca aveti propuneri de excursii in tara, sau in exterior, ar fi extraordinar de bine sa le scrieti aici, am sa le parcurg si am sa le folosesc pt completarea cu actiuni noi! Va rog sa va ganditi si la ce ati dori sa fie organizat in perioada noiembrie - decembrie - ianuarie - februarie. Multi dintre voi au apreciat pauza aceasta prea lunga si mi-au solicitat actiuni si in aceste luni.

danna n.:
Iti spuneam, Gigi, in delta de un loc numit Valea lui Stan la baza Transfagarasanului, pe langa Cetatea Poenari. Am citit ca traseul a fost de curand refacut si e foarte spectaculos, asemenator cu 7 scari, dar mai lung, deci mai frumos. Uite doua linkuri, primul cu descrierea traseului si ceva poze, al doilea cu poze ale traseului refacut.

http://cartitaplimbareata.ro/index.php/7213/valea-lui-stan-fagaras/

http://www.salvamontcurteadearges.ro/galerie/18

wonderland:
Arată minunat si provocator valea asta, danna.n. Bună, propunere :applause:

Admin, văd că Retezatul a dispărut de pe listă  :slap:
Dar mă bucur că si-a făcut intrarea Ceahlăul.

Sunrise:
O propunere pentru monoparentali ar fi un weekend prelungit la ski in zilele de extrasarbatoare, inceput de ian sau in vacanta din feb. Eu de ex nu schiez- nici nu.s tentata sa încerc- insa mi.ar plăcea ca băiatul meu sa o facă. Poate la Bansko daca știi facilitățile, am tot auzit ca e ok si mai accesibil financiar. Cred ca si in tara sunt locuri potrivite si nu atat de aglomerate ca zona Prahovei-Bv

Iar pentru adulti only un city break undeva in Europa ar merge in perioada nov-feb, acum nu.mi dau seama daca se incadreaza in spiritul acțiunilor SC.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă