Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (47/166) > >>

admin:
Am realizat una, chiar in primul an de Singles Camp, au participat atunci destul de multi si am vazut ca lumea a fost f.multumita de ce a invatat acolo. Al doilea an am propus sa facem actiunea asta in Retezat, acolo ar fi fost ideal pt peisajele din parc. Doar ca primavara s-a lasat mult asteptata si am anulat excursia.

Anul acesta ma gadeam la un moment dat sa combin Muntii Apuseni cu o activitate complementara de tehnica foto. S-ar potrivi multe, daca as reusi sa conving un amic sa ne fie si ghid si profesor. Ar fi persoana cea mai potrivita: cunoaste Apusenii ca in palma, merge tot timpul acolo pe munte si este un foarte bun fotograf. Cei vechi isi amintesc de galeria permanenta online pe care o avea pe site-ul nostru. Este vorba de Yulmas Arif, caruia in 2010 ii faceam texte de fotografie. Are un blog, il puteti deschide de aici: http://iulmasarif.blogspot.ro/

Am sa-l sun, sa vad in ce masura este liber si dispus sa ne fie si ghid si profesor. E un tip tare fain si sunt convins ca daca poate, are sa vina.

MAC:
Si Apuseni si foto,fain!Ar fi asa...si Budapesta si Gerbaud.
Dupa iesirile cu SC,chiar ma gandeam sa citesc ceva despre fotografie.

admin:
De multe ori treci pe langa un loc, fara sa-l remarci. Sau daca il vezi, nu stii ce este si te duci mai departe, fara sa te interesez ce este. Marturisesc ca am trecut de mai multe ori pe langa Gerbaud, fara sa stiu ce este cu acel loc. Dar rezonanta unui nume francez, intr-un oras maghiar, mi-a zgandarit curiozitatea si odata cand mi-am amintit la birou de loc, am inceput sa caut, sa vad despre ce se intampla in acea cladire. Cand am citit despre minunatiile care se fac aici de sute de ani, mi-am zis ca trebuie sa intru, sa vad, sa si gust.

Asa v-am condus si pe voi, grupul din toamna de Praga - Bratislava - Viena - Budapesta, la Gerbaud. Si am remarcat ca tare mult v-a placut acolo! Deja vad MAC, ca legi Budapesta de acel loc, asocierea asta insemnand multe....

Despre Apuseni, am spus, as vrea sa organizez si munte si fotografie, ramane insa sa vad daca Yuli poate sa mearga atunci. Sper ca da. Daca nu, il convingem! :strong: :strong: :strong:

Caroline:
Eu de multe ori remarc mai multe la un loc cand ma uit la fotografiile facute decat cand am trecut eu insami prin acel loc .  ;)

admin:
Sunt foarte aproape de finalizarea actiunii Andalucia si Maroc. Pentru ca la fel ca cele doua organizate anul acesta si ca actiunea de anul viitor din Portugalia, este nevoie sa cumparam din timp biletele de avion - asta insemnand maxim pana la sfarsitul acestui an - decizia din partea celor care doresc sa participe trebuie sa vina pana in 5-10 decembrie. La fel si plata avansului.

Vom calatori pana la Malaga cu avionul, iar intern in Andalucia cu un microbuz sau midibus, in maxim doua zile am si detaliile acestea. Grupul va fi de 18 persoane, deci ca numar tot atatia cati au participat in mai si septembrie. Doar ca acum avem doar o singura excursie, nu doua si deci mai mai multi participanti.

Programul, o sa vedeti ramane in mare parte acelasi, doar ca in prima seara nu mai ramanem la Malaga ci plecam de la iesirea din aeroport spre Granada. Unde o sa ramanem 2 nopti. Asta o sa ne permita mai multe ore de vizitare pentru Alhambra, punctul central al calatoriei noastre.

As fi dorit 2 zile la Cordoba, dar din pacate nu este posibil. Programul de dus intors al curselor de avion are doar 10 zile intre, asta insemnand ca nu pot lungi programul. Si nici nu am ce scoate. Chiar daca Marocul nu este o superatractie, ramane totusi un punct important, constituie un contact unic si in premiera pt cei mai multi, cu lumea araba. Asa ca il mentin.

Deja 2 persoane mi-au comunicat ca vor participa cu siguranta, deci mai sunt doar 15 locuri. Daca suntem la capitolul rezervari, pt Portugalia a ramas doar un loc disponibil, restul de 7 + mine, s-au ocupat. Deci cine este hotarat sa vina, v-a fi nevoie sa se decida destul de repede pt a fi sigur de rezervare.

Revin la Spania, este nevoie  de pasaport pt Maroc, deci daca stiiti ca vreti sa mergeti trebuie sa va asigurati ca aveti unul valid.

Am sa revin cu informatii despre Spania, pe topicul care va fi deschis zilele urmatoare pe forum.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă