Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (35/166) > >>

admin:
Tocmai am terminat o discutie cu Pavel, colegul meu de liceu, cel care asa cum va spuneam este directorul Parcului National Cozia. Asa frumos mi-a descris totul incat am ramas cu gandul acolo, in Gradina Zanelor. Ce nume frumos ales si cat de potrivit pentru poiana in care infloresc lalele salbatice!
Am schitat cu el excursia de anul viitor din parc si am inceput cu fixarea perioadei. Adica atunci cand putem vedea inflorite, lalelele. Optim este 10 - 15 mai, dar imi spunea ca daca iarna este lunga, sunt ani in care infloresc prin 20 - 25, iar daca iarna este mai scurta si primavara mai calda, este posibil sa inceapa inflorirea imediat dupa 1 mai. Cam loterie, sper insa sa avem noroc si sa avem parte de spectacolul unic pe care-l ofera aceste minunate flori.
O sa mergem in parc in 10 - 12 mai, cel mai probabil este ca o sa dormim o noapte sus in munte, dupa ce ajungem la Vf Cozia, iar a doua noapte, pe malul Oltului, la Calimanesti. O sa avem astfel o zi jumatate de plimbare prin parc, avandu-l ca ghid pe Pavel sau un ranger din parc.

DanaC:
Excelent, excelent. Trebuie sa incepem antrenamentele; la Vf. Cozia este destul de greu de ajuns.
 Pot face si o recomandare de o pensiune foarte curata si discreta in Calmanesti. Cand se deschide lista sa ma pui admin, poate sunt ocupata cu "sala".

julia:
me toooooo!!!!!!!!!
unde merge dana, merg si io. am zis !!

DanaC:
Da ,da  Iulia. Hai sa mergem la antrenamente impreuna. Vom fi primele pe Vf. Cozia oricum deja suntem noi cam experte dar sa vezi daca o luam din vreme.

admin:
Am finalizat programul de actiuni pentru 2012. Vor fi in total 26 de tabere, jumatate in tara, jumatate in strainatate. Cele de afara sunt in majoritate gandite si organizate xa si combinatii intre sejur si circuit, asta pt ca Adriatica s-a bucurat de succes si aprecierea participantilor. O parte din actiuni sunt reluate a doua oara, a treia oara sau chiar a patra oara. Pt carnavalul de la Sibiel si sarbatoarea recoltei au sa fie a doua editie, vreau sa creez o traditie a acestora in Singles Camp.Sunt si actiuni noi, pe care vi le propun pt prima data. O sa avem un Berlin - Cracovia, Italia de sud, Austria si chiar Spania.

Sper ca in maxim 10 zile sa fie afisate atat pe site cat si pe forum. Fiecare actiune va avea ca si pana acum topicul ei, care va cuprinde descrierea in detaliu, date despre actiune, comentarile sau intrebarile vostre si in final feed back-urile participantilor.

Nu o sa mai apara catalog in versiunea print, dar veti gasi in permanenta pe site toate detaliile pe care le-ar cuprinde acesta. O sa descriu in detaliu modalitatea de informare, asta dupa ce Bogdan va reusi sa ma ajute si de aceasta data cu postarea actiunilor pe site.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă