Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
mihaela:
--- Citat din: Princess din Duminică, 21 Martie 2010, 11:26 --- Buna!
Sunt noua pe aici si as dori sa stiu daca se vor organiza in fiecare luna asemenea tabere.
As dori si eu sa particip,da nu imi permite timpul decat din iunie.
E o idee excelenta cu locatia.
Si ar fi foarte frumos sa se organizeze astfel de intalniri la sfarsit de sapatamana in diferite orase.
Ce parere aveti?
:)
--- Terminare citat ---
M-am gandit si eu la posibilitatea unei intalniri saptamanale in orasele din care suntem. Eu sunt din Bucuresti. Mai e cineva pe aici din Bucuresti?
ema:
--- Citat din: mihaela din Duminică, 21 Martie 2010, 12:25 ---M-am gandit si eu la posibilitatea unei intalniri saptamanale in orasele din care suntem. Eu sunt din Bucuresti. Mai e cineva pe aici din Bucuresti?
--- Terminare citat ---
Intalnirile saptamanale in orasele din care suntem e o idee foarte buna. Asta ar putea presupune un fel de organizare locala... o filiala :D :D a SinglesCamp.
Imi place, de asemenea, ideea unor intalniri de week-end, de vineri dupa-amiaza pana duminica.
Imi place tare mult si ideea de workshop. In primul rand pe teme de fotografie sau - aproape - orice altceva.
marcutza:
@mihaela din bucuresti este awana si cu mine, cel putin ce stiu eu. :)
mihaela:
Perfect. Poate iesim intr-o seara sa ne conoastem, daca vreti si voi.
admin:
Cluburile au sa apara cel mai devreme in mai. Peste 3 zile o sa puteti citi tot materialul referitor la infiintarea, organizarea si functionarea lor. Tot atunci o sa stiiti cati membrii SC sunt in fiecare oras. Constituirea lor trebuie facuta cu atentie si o sa vedeti in material si motivatia. Va rog, inca un pic de rabdare, pt a putea pregati totul "nemteste"!!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă