Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (29/166) > >>

admin:
Jintita este zarul acela care rezulta din adunarea laptelui. Aduce un pic a iaurt dar are un gust extraordinar. Si cand il bei vara, in varf de munte senzatia de racorire este fantastica. Eu mergeam cu parintii si apoi cu prietenii din copilarie la o stana in drumul spre Suru si intotdeauna baciul de acolo ne dadea cate o cana de-aia mare de lemn sa bem din ea. Acum realizez cat a trecut de-atunci si cat de mult imi doresc sa ma intorc acolo. Anul acesta am trait una dintre cele mai frumoase clipe din ultimii ani, aceea cand am ajuns pe Vf Paltinul. Nu-mi iese din minte imaginea lui Iulian, a Eugeniei, a Cristinei, a lui Mimi, a lui Adrian, pravaliti in iarba de pe platoul de varf. Trecusem cu Elena ultimul hop si in fata mi se intindea o mare de munti. Grozava experienta. Anul viitor vreau sa ajung mai sus, asa ca dupa ce scap un pic de probleme ma apuc de antrenament si de ...slabit.

janeta:
gigi e o conditie sine qua non de a bea jintita numa` dupa ce ti-ai dat sufletul ? cele descrise de tine referitor la Vf.Paltinul suna grozav , dar eu nu cred ca asi mai avea puterea sa beau jintita dupa ce mi-am sufocat gatlicanul cu limba pe post de cravata . si tare m-as rcori cu o cana din zarul ala , dar o taruca mai la vale  ;D

admin:
Stana este undeva in apropierea Jinei, pana acolo mergem cu masina, apoi cca o jumatate de ora - o ora de mers.

janeta:
a , pai daca-i asa , pazea Jina ca iute vin si eu !  :D

julia:
bravo puiule
pai ori suntem ciobani ori nu mai suntem

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă