Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (27/166) > >>

Saturnianul:
Ideea propunerii care urmeaza mi-a venit de la discutiile din topicul "Singles Camp Bucuresti", unde tot cautam destinatii de o zi. Si m-am gandit la vizitat pesteri. Care sunt cam departe de Bucuresti, ce-i drept, pentru o singura zi. Cea mai aproape ar fi Pestera Muierii care, in miezul verii cind e ziua cea mai lunga, merge vizitata si intr-o singura zi.

Atunci m-a lovit. De ce nu un week-end circuit? Vineri spre Baia de Fier pentru vizitat pestera Muierii. De acolo nu mai e mult pina la Novaci, unde o luam pe Transalpina. Cazare la Rinca peste noapte. Simbata se continua Transalpina spre Saliste cu punct terminus Sibiel. Cazare la Sibiel si duminica o luam spre casile noastre.

Zic ca ar putea fi o excursie Singles Camp. Cum suna?

luciamanta:
   :) Felicitari, Bogdan! Deja ai pus bazele unui club al excursionistilor de week-end! Interesant itinerariu, bine gandit! Bogdan, propun si eu, daca nu te superi, o excursie fie de o zi, fie de un week-end la Muntele, Lacul si Barajul Siriu, judetul Buzau cu popas la Pensiunea Izvorul Bucuriei. Eu am fost in zona in urma cu 2 luni. Este superb, mirific, pitoresc!!!

julia:
acuma ziua e scurta si excursii de o zi s-au transformat in excursii de o juma de zi.
dar eu cind am vizitat pesterile alea int-o zi le-am facut. e drept ca nu am strabatut transalpina.
suna tentant dar cred ca pt 2012. inainte de sfirsitul lumii.

carmentoma:
"suna tentant dar cred ca pt 2012. inainte de sfirsitul lumii."

...sau dupa?

Saturnianul:

--- Citat din: julia din Marți, 11 Octombrie 2011, 19:25 ---suna tentant dar cred ca pt 2012. inainte de sfirsitul lumii.

--- Terminare citat ---

Normal, pentru 2012. Eu as fi vrut chiar in timpul sfirsitului lumii dar ala e in decembrie :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă