Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (23/166) > >>

almi_gabi:
hadrian, frumoase pozele facute calutilor de la aceea pensiune
nu ma pricep sa-mi tin "echilibrul" pe spatele cailor dar sunt o mare admiratoare a lor- pe unde merg si vad cai - acum sunt cam peste tot - plimbari cu trasura , sania, poneiul - le netezesc coama, le fac o poza si daca ma lasa proprietarul si am la indemana le dau zahar  :D

deocamadata nu este vizibil mesajul cu propunerea ta , dar am sa revin cand Bogdan va depista unde este problema si am sa citesc mesajul  :)

hadrian:
@almi-gabi - chiar sînt surprins că a dispărut conţinutul mesajului propunerii mele, nu-mi explic... se extinde "triunghiul Bermudelor"?... hmmm... uite aici un link despre subiectul propunerii mele : www.horseriding.ro

silviu:
intra in "profil" si seteaza limba engleza; si-o sa apara mesajul ;D treaba najpa e ca nu recunoaste diacriticele :(

hadrian:
@Silviu - Mersi de informaţie, dar prefer să rescriu vreun comentariu, decît să nu folosesc diacriticile. Eu cred ca aşa-i mai corect... nu neapărat gramatical... ci... moral... să facem un efort în a folosi ceea ce deosebeşte limba noastră, de altele.

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 20 Iulie 2011, 19:28 ---intra in "profil" si seteaza limba engleza; si-o sa apara mesajul ;D treaba najpa e ca nu recunoaste diacriticele :(

--- Terminare citat ---

sunt deja pe setarea de engleza   -  probabil e necesar si un dialect  :D

--- Citat din: hadrian din Miercuri, 20 Iulie 2011, 18:29 ---@almi-gabi - chiar sînt surprins că a dispărut conţinutul mesajului propunerii mele, nu-mi explic... se extinde "triunghiul Bermudelor"?... hmmm... uite aici un link despre subiectul propunerii mele : www.horseriding.ro

--- Terminare citat ---

adi, multam pentru link - mi-a placut si filmuletul de prezentare
... si pentru diacritice - sunt de acord cu tine  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă