Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2022

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

(1/165) > >>

admin:
Imi doresc cu voi, un dialog cu privire la cateva tipuri de tabere solicitate de mai multa lume si pe care le-am putea organiza si avea in urmatoarea perioada. Eu incerc sa va propun alternative, rugamintea este ca voi sa le dezbateti, completati si sa va exprimati la care dintre acestea ati dori sa participati. Vreau sa precizez de la inceput cateva lucruri, de care va trebui sa tineti seama in cantarirea alternativelor:
- grupul nu poate sa depaseasca 18 persoane pentru extern si 20 pt intern. Deci locurile/actiune au sa fie limitate
- pentru a se realiza activitatile programate, pe extern sunt necesare cca 2 zile de sedere in fiecare dintre locatii
- taberele de profil trebuie sa aiba un numar minim de 3 zile de sedere, pt ca actiunea sa aiba efectul dorit
- trebuie sa organizam totul astfel incat tariful de participare sa fie cat mai mic, in conditiile in care multi dintre participanti au sa opteze pentru cazarea in camera single
- numarul de zile trebuie sa fie optim, pe de o parte sa se poata organiza programele de interelationare, iar pe de alta sa fie si posibile ca timp disponibil pentru voi
Deci iata propunerile mele:
1. Sejur de 5 zile la Sibiel. Programul are sa fie foarte bogat, cu seri tematice, iar in cursul zilei activitati combinate dinamice si de interactiune. Am sa detaliez, functie de persoanele inscrise
2. Week-end Sibiel. Doua zile de program full. (Asta este ce multi mi-au solicitat).
3. Excursie Sibiu - HajdukSzloszlo (acolo sa stam 2 zile, baie la strandul termal - unul dintre cele mai frumoase care le-am vazut pana acum) - Budapesta (stam in sau langa oras, urmand ca minibusul sa ne faca un tur al Downtown-ului, seara iesim la una dintre cafenelele celebre din Octogon) - Viena (propun sa stam langa, la Oberla, acolo este tot o statiune termala, cu un parc superb, ziua sa facem un tur al centrului Vienei, vizitam Schonbrunn) - Sibiu. Aici am mai putea completa cu o zi la lac la Neusee, daca nu este prea mult. Eu sugerez sa avem 3 zile de Ungaria (2 la Hajduk si 1 la Budapesta) si 2 la Viena. Cel mai scurt posibil, este un tur de 3 zile. Sub 3 zile este imposibil. Este excursia care mi-ati solicitat-o mai multi, doresc acum sa-mi transmiteti daca este ce ati vrut, sau mai schimbam ceva
4. Workshop de fotografie artistica. Gasim o locatie tot asa cum este Sibielul, mai izolata, unde unul dintre colaboratorii mei, specialisti in fotografie artistica va va tine un curs despre tehnica acesteia. Vor fi necesare 2-3 zile pentru deprinderea unor minime cunostiinte. Gandesc acest workshop ca pe unul pregatitor pentru o actiune ulterioara, undeva in munti sau Delta, unde sa si realizam o colectie de fotografie.
5. Workshop de film documentar antropologic. Ca si in situatia taberei pentru fotografie artistica sunt necesare 3-4 zile pentru a deprinde tehnica. Dupa o perioada in care experimentati si va perfectionati singuri, o sa aveti in tot acest timp asistenta pe forum, pt a putea sa va reamintiti ceva de la curs sau daca intampinati situatii in care nu stiiti cum sa procedati. Si in acest caz o sa alegem o locatie izolata.
V-as ruga mult ca de data aceasta dezbaterea sa o facem pe forum, nu pe Email, pentru ca toti membrii si vizitatorii sa-si spuna parerea si vis-a - vis de ceilalti, nu doar de propunerile mele.
La cei deja inscrisi am sa va trimit acest text, asa ca aici doar il mai revedeti odata.
Toate aceste propuneri sunt deocamdata in faza de proiect si urmeaza sa fie concretizate in momentul in care formam grupurile. Toate aceste tabere vor fi organizate prin Bon Voyage Sibiu, o agentie cu experienta in organizarea de astfel de actiuni. Transportul extern se va face prin WK Reisen, o firma germana specializata in transport grupuri.

capsuna:
Din punctul meu de vedere lucrurile stau cam asa:
1. Sejur 5 zile Sibiel - pe termen scurt si mediu nu se poate
2. Weekend Sibiel - cea mai probabila varianta
3. Excursie in afara - suna bine ca traseu , iar ca perioada cred ca va fi undeva in vara
4. Workshop foto - ma intereseaza avand in vedere ca am un aparat foto bunicel, dar nu ma pricep sa-l folosesc decat pentru chestii absolut banale
5. Workshop film - nu ma prea pasioneaza
Asteptam si parerile celorlalti

Felicia:
Buna. Toate locurile de vacanta sunt interesante dar tinand cont ca nu am foarte mult timp liber la dispozitie as opta pt o minivacanta de 2-3 zile. Asta cel putin pentru inceput.
1. 5 zile la Sibiel e un pic prea mult pentru mine, mai ales daca se pune problema sa fie in cursul saptamanii (desi bunicul meu era din Sibiel si am amintiri frumoase din vacantele petrecute acolo)
2. Week-end la Sibiel de 2 zile, pentru o prima intalnire de socializare ar fi super.
3. Excursie in afara -ma tenteaza undeva pe vara ,deoarece fiind singura nu merg in concediu si ar fi o idee excelenta . Dar as opta pentru excursie dupa un week-end in care sa ne cunoastem efectiv, nu doar virtual
4. Workshop fotografie artistica -2-3 zile suna interesant pentru mine pentru ca din totdeauna am vrut sa invat cate ceva despre fotografie (aparatul meu foto e putin defect ,dar o sa remediez situatia)
5. Workshop film -nu ma pasioneaza atat de tare.
Ca si concluzie daca doresti un top al peferintelor mele acesta ar fi- 2-3-4-5-1
Cu ocazia aceasta imi exprim regretul ca nu pot participa atat de mult pe cat mi-as dorii la discutii din cauza programului relativ incarcat.

capsuna:
Felicia ma bucur ca ai reusit sa scrii, dar mai vrem pareri si pe la alte topicuri.

admin:
Nicoleta, una dintre membrii Singles Camp, a venit ieri, pe Email, cu idee excelenta: ca taberele sa se desfasoare in cascada. Intotdeauna 2-3 dintre participantii la o tabara sa ramana sa coordoneze programele pentru urmatoarea serie. I-am promis ca am sa gandesc un astfel de sistem, pentru ca intradevar este important sa existe cat mai putine interfete.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â