Arhiva > Arhiva

Ambitia simetriei

<< < (2/14) > >>

capsuna:
Mie imi place mai mult sa stau in preajma unor oameni frumosi in interior. Prea multe ambalaje fara continut sunt in societatea noastra si din pacate nu mai am rabdare si nu mai sunt prea politicoasa cu ambalajele. Mi-as fi dorit ca ambalajele sa nu ma schimbe pe mine, dar fara sa vreau m-am schimbat. Tot ce-mi doresc este sa am in preajma cat mai mult posibil OAMENI.

admin:
Te vad destul de atenta si reticenta la ce este in jur. O deceptie sau o experienta rea nu trebuie neaparat generalizate. Ambalajul are si el rolul lui, nu uita ca intai de lovesti de ambalaj si apoi ajungi la interior. Este nevoie ca ambalajul sa fie competitiv, stimulativ si atractiv, acesta este cel care cheama spre interior. Esti femeie si stii prea bine cate poate sa faca rujul, fardul, imbracamintea. Este aproape imposibil sa intuiesti interiorul, fara sa alegi si sa ai un contact cu ambalajul. Din pacate, sau din fericire asa este lasata lumea: cu amabalaj. Nu putem defila semeti in maieu, ca la 23 August pe vremuri, aratandu-ne mandri, sufletul. Pentru ca ar fi prea multi oportunisti care ar avea pe tava punctele noastre sensibile.

capsuna:
Corect, si eu studiez ambalajul, cu atentie chiar, se pot observa multe. Dar am grija sa nu cantaresc pe cineva doar privind prin prisma ambalajului.

capsuna:
Gigi vad ca ai revenit. Nu mai vad pe nimeni prin zona. Nu prezentam interes oare? Cum ramane cu cafeaua?

admin:
Am dat o fuga pana la spital, la tata, si m-am intors. Raman aici toata seara...
Ma uit si eu in jur si inca nu vad pe nimeni, poate stau la panda, sau poate ca e sambata seara...
Cu cafeaua, toata placerea de a oferi eu una buna, la Sibiel. Pana atunci trebuie sa ne multumim cu aroma de cafea virtuala. Asta imi aduce aminte de un prieten care ma intreba acum o luna, daca stiu care este ultimul racnet in moda de a te imbata. Ma gandeam la ceva sofisticat, dar era totul asa de simplu...Pe skype, mi-a raspuns, cu un prieten din Germania, el bea bere, eu beau vin, pana ne imbatam amandoi...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă